reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Jeszcze będzie pięknie, zobaczyszŁo Matko, zazdroszcze u mnie jak jest 3 to mam wrazenie ze ooo ale pospalam
Sylwia99
Dlatego dopisałam, że ja wtedy byłam bezrobotna i narzeczony bez pracy chwilowo, dlatego wszystko nam przyznano. Siostra jest w systemie, gdzie ma podane dochody itd. Nie wiem od czego to zależy.Doczytałam i niestety ten drugi dodatek jest tylko jak się pobiera zasiłek rodzinny. A to też ma próg dochodowy my takie biedaki w porównaniu do niektórych, a wszystko przekraczamy nic nam się nie należy
sandra0777
Ja probowalam kleik ryzowy-3 podejscia i 3 porazki. Wypluwa wszystko z butelki i z lyzeczki, dlatego z kaszka jeszcze poczekam. Dajcie znac jak Wam idzie z kaszkami i ktore sa najlepiej akceptowane przez dzieci na poczatek. My dajemy warzywa bo jeszcze walczymy z anemia, wiec pomyslalam, ze witaminki pomoga.Ja właśnie kupilam kaszkę i pierwsze owocki takze zaczynamy na poważnie
G
gość _199
Gość
Mogę staremu założyć, by się zdziwiłRodzinnego ani samotnej matki nie bo nie masz alimentów
Michalina_25
ja dzisiaj kupiłam pierwszy słoik marchewki i czeka sobie grzecznie w lodówce, nie wiem kiedy podamKurcze ile z Was tu już diete rozszerza a my dalej w sumie nic trochę mi się nie chce, a trochę obawiam się tych ulewanych rzygowin
Michalina_25
hahah, ja wczoraj 20 kg a dzisiaj 10kg, wiecej nie robie bo nie mam juz gdzie chowaćPo co mi były te ogórki...
To mój wczoraj wsadził chłopakowi rączkę do miseczki z lodami jak jadł, wiedzą te dzieciaki co dobre a odgina Twój główkę jak się przekręca na bok? Bo mój inaczej na boku nie leży jak z odgiętą do tyłu główką, a to odginanie niedobre właśnie jest i teraz nie wiem, czy lepiej pozwolić mu się przekręcać z tą odgięta główką, żeby ćwiczył boczki, czy jednak prostować mu główkę, bo odginanie złe, co skutkuje powrotem na plecy, bo już mu nie jest tak fajnie jednak im człowiek mniej wie, tym mniej to wszystko rozkminiaNasz też na brzuch nie, niby się obrócił raz czy dwa, ale to dawno już i od tego czasu nic zatrzymuje się na boku i dalej chyba mu się nie chce. Ale ja nic na sile, więc w sumie jakoś specjalnie tego nie analizuje. Dzisiaj byliśmy u gastrologa i właśnie powiedział, że na to jaką kruszynka się urodziła to jest wybitnie rozwinięty poznawczo a ja sobie myślę to jak te dzieci, ktore już się obracają, rolują, one to geniusze
Byliśmy na deserku i kawie to mlody siedział na kolanach u starego i mu wyrywał łyżkę z deserem i chciał sobie wsadzić do buzi
reklama
A to nie jest tak, że oni to jakoś sprawdzają? Przecież wiele par ma dzieci bez ślubu, a tych zasiłków nie dostają. Pewnie musiałabyś nie mieć papierka na uznanie ojcostwa, a dziecko nazwisko Twoje, bo inaczej to chyba jesteście liczeni do wszystkiego razemWiesz co ja nie mam ślubu, mogłabym brać wszystko, rodzinne, dodatek mieszkaniowy, dodatek dla samotnej matki itp. ale mi się nie chce kombinować