reklama
G
gość _199
Gość
Becikowe jest od dochodu, nie ma nic innego.No właśnie są dwa jednorazowe tylko ten drugi już zależy od dochodu mi przysługiwał akurat i becikowe jak dla każdej
Maluszek001
Fanka BB :)
Pierwsze słyszę żeby były dwa jest chyba tylko becikowe 1000zl które jest zależne od dochodów...No właśnie są dwa jednorazowe tylko ten drugi już zależy od dochodu mi przysługiwał akurat i becikowe jak dla każdej
Jesy drugie becikowe tez ale chyba dochód mniej niż 600 zl na osobę. Cos takiegoPierwsze słyszę żeby były dwa jest chyba tylko becikowe 1000zl które jest zależne od dochodów...
Maluszek001
Teraz przeczytałam że jak jest przyznany zasiłek rodzinny to wtedy też jest jednorazowo 1000zl dodatkowo. Ale my nie mamy zasilku rodzinnegoPierwsze słyszę żeby były dwa jest chyba tylko becikowe 1000zl które jest zależne od dochodów...
Maluszek001
Znalazłam informacje że 674 złJesy drugie becikowe tez ale chyba dochód mniej niż 600 zl na osobę. Cos takiego
G
gość _199
Gość
Masakra, to jest mniej niż najniższa krajowa na 3 osoby. Ale mają te kryteria jeżeli chodzi o zapomogi.Znalazłam informacje że 674 zł
Kiedyś becikowe było na każde dziecko, to teraz wymyślają.
rosenberg
Nasz też na brzuch nie, niby się obrócił raz czy dwa, ale to dawno już i od tego czasu nic zatrzymuje się na boku i dalej chyba mu się nie chce. Ale ja nic na sile, więc w sumie jakoś specjalnie tego nie analizuje. Dzisiaj byliśmy u gastrologa i właśnie powiedział, że na to jaką kruszynka się urodziła to jest wybitnie rozwinięty poznawczo a ja sobie myślę to jak te dzieci, ktore już się obracają, rolują, one to geniuszeA to wy bogate jesteście , nam nie przekroczyło, ja wszystko załatwiłam w pierwszym tygodniu po porodzie .
U nas kluska dalej ładnie śpi w nocy. Oby się to nie zmieniło
Stopki ładnie chwyta ale żeby wsadzić do buzi to jeszcze daleka droga . Ona to leniuszek jest, ani się nie przewraca na bok ani na brzuch, chyba jako jedyna z forum ale czekam cierpliwie .
Byliśmy na deserku i kawie to mlody siedział na kolanach u starego i mu wyrywał łyżkę z deserem i chciał sobie wsadzić do buzi
Ja to wesystkie zapomogi bym zabrała od 500 plus do rodzinnych itp itd wkurwia mnie to ze ludzie którzy nie pracują dostają... Ja musze zapierdzielać zeby komuś dacMasakra, to jest mniej niż najniższa krajowa na 3 osoby. Ale mają te kryteria jeżeli chodzi o zapomogi.
Kiedyś becikowe było na każde dziecko, to teraz wymyślają.
reklama
Wie co dobreNasz też na brzuch nie, niby się obrócił raz czy dwa, ale to dawno już i od tego czasu nic zatrzymuje się na boku i dalej chyba mu się nie chce. Ale ja nic na sile, więc w sumie jakoś specjalnie tego nie analizuje. Dzisiaj byliśmy u gastrologa i właśnie powiedział, że na to jaką kruszynka się urodziła to jest wybitnie rozwinięty poznawczo a ja sobie myślę to jak te dzieci, ktore już się obracają, rolują, one to geniusze
Byliśmy na deserku i kawie to mlody siedział na kolanach u starego i mu wyrywał łyżkę z deserem i chciał sobie wsadzić do buzi