Mój nie umie z pleców na brzuch albo mu się nie chce, za to chętnie z brzuszka na plecyU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
reklama
My tacy bogaci, że na wynajmie wciąż mieszkamy, bo na nic nas nie stać większość co łapie się na to becikowe, to po prostu na papierku ma mniejsze pieniądze niż w rzeczywistości, a my wszystko uczciwie na konto: premie, nadgodziny, praca w sobotęA to wy bogate jesteście , nam nie przekroczyło, ja wszystko załatwiłam w pierwszym tygodniu po porodzie .
U nas kluska dalej ładnie śpi w nocy. Oby się to nie zmieniło
Stopki ładnie chwyta ale żeby wsadzić do buzi to jeszcze daleka droga . Ona to leniuszek jest, ani się nie przewraca na bok ani na brzuch, chyba jako jedyna z forum ale czekam cierpliwie .
Mój też jest leniuch
Mikstura
Fanka BB :)
Mojej koleżanki córka jest z końcówki grudnia i też na brzuch się nie przekręcaA to wy bogate jesteście , nam nie przekroczyło, ja wszystko załatwiłam w pierwszym tygodniu po porodzie .
U nas kluska dalej ładnie śpi w nocy. Oby się to nie zmieniło
Stopki ładnie chwyta ale żeby wsadzić do buzi to jeszcze daleka droga . Ona to leniuszek jest, ani się nie przewraca na bok ani na brzuch, chyba jako jedyna z forum ale czekam cierpliwie .
dzięki za rady dziewczyny odnośnie żywienia
u mnie do tej pory mleko i kaszki jadł ale w niedzielę jedliśmy na śniadanie Wafle z pasta jajeczna i tak otwierał buziaka ze mówię dobra dam mu coś i miałem brokuł ugotowałam zmiksowałam z łyżka oliwy i zjadł (dałam tylko 4 łyżeczki po pół godziny od posiłku mleka albo kaszki, chciałby więcej ale się bałam) Jezu dzisiejsza kupa była nie do zniesienia u Was też się tak zmieniło? śmierdzi nie miłosiernie ale żadnych wysypek nie ma
u mnie do tej pory mleko i kaszki jadł ale w niedzielę jedliśmy na śniadanie Wafle z pasta jajeczna i tak otwierał buziaka ze mówię dobra dam mu coś i miałem brokuł ugotowałam zmiksowałam z łyżka oliwy i zjadł (dałam tylko 4 łyżeczki po pół godziny od posiłku mleka albo kaszki, chciałby więcej ale się bałam) Jezu dzisiejsza kupa była nie do zniesienia u Was też się tak zmieniło? śmierdzi nie miłosiernie ale żadnych wysypek nie ma
niestety my ciągle pobudki mieliśmy bo ryk jeszcze ręki nie wyjmuje jak się przekręciU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
ale bierzemy go do siebie już wtedy od kilku dni i się wysypiamy wszyscy a co bierzemy u nad się nie przekręca
Maluszek001
Moja całe szczęście w nocy się nie przekreca. Tylko w dzieńU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
Maluszek001
Moja po marchewce zrobiła wręcz pomarańczową kupę ale nie śmierdzą jakoś bardziej niż wczesniej. Ja planuje za kilka dni podać pierwszy raz kaszke ☺dzięki za rady dziewczyny odnośnie żywienia
Sylwia99
Ja na becikowe dostałam w szpitalu od razu zaświadczenie i ono jest dla każdego. A jest też jednorazowy dodatek 1000 zł, tylko tu już się przychód liczy z tego, co pamiętam. Narzeczony pracę zaczął po porodzie miesiąc i miał normalną umowę, to musiałam zaświadczenie zanieść o dochodach netto za maj i zabrali zasiłek rodzinny.
G
gość _199
Gość
Becikowe to właśnie ten jednorazowy dodatek.Ja na becikowe dostałam w szpitalu od razu zaświadczenie i ono jest dla każdego. A jest też jednorazowy dodatek 1000 zł, tylko tu już się przychód liczy z tego, co pamiętam. Narzeczony pracę zaczął po porodzie miesiąc i miał normalną umowę, to musiałam zaświadczenie zanieść o dochodach netto za maj i zabrali zasiłek rodzinny.
reklama
Sylwia99
No właśnie są dwa jednorazowe tylko ten drugi już zależy od dochodu mi przysługiwał akurat i becikowe jak dla każdejBecikowe to właśnie ten jednorazowy dodatek.