Ja tez, to połączenie brokuł z bratem i marchew z kalafiorem mu bardzo smakuje. A ostatnio podałam jabłuszko i nie był zachwyconyJa tak podowalam bo kupowałam te bio i np był brokuł z batatem, albo kalafior z marchewka
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
U mnie to jest standard-codziennie budzi sie miedzy 4 a 5 rano, zjada butle i do 10 nie spi. Pozniej jakies turbo drzemki w ciagu dnia 3 x 15 minut i to wszystko. Ale chodzi spac wczesnie ok 20. I za nic nie daje rady wytrzymac dluzejBoże co za tragiczna noc, a on od 5 nie śpi i szaleje.
Jeszcze wczoraj wyszłam i musialam zaraz wracać. Przebudził się ok 23 i nie chciał na butelce usnąć
sandra0777
Dokladnie tak samo, chociaz moj wciaga juz caly sloik na raz, wiec pewnie nam sie to zmieni. Jablko i gruszka mu nie smakuja, a warzywa tak.Ja staram się podawać dwa dni jedno warzywo. Kolejne dwa drugie. I tak ciągnę. Myślę że po dwóch dniach spokojnie by nastąpił bol brzuszka itp gdyby było coś nie tak
Ja właśnie kupilam kaszkę i pierwsze owocki takze zaczynamy na poważnieDokladnie tak samo, chociaz moj wciaga juz caly sloik na raz, wiec pewnie nam sie to zmieni. Jablko i gruszka mu nie smakuja, a warzywa tak.
G
gość _199
Gość
Olga widzę nerwy mija, mój już się nie drze, po prostu śpi na tym brzuchuU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
Mikstura
U mnie non stop Już nawet odróżniam rodzaj płaczu jak na brzuchu leżyU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
Nerwy nie ;D bardziej niewyspanie i zniecierpliwienie ;p moj maly " gnojek " rozbraja mnie każdym swoim uśmiechem mimo ze jest teraz tak niedobra ze nie wiem ;D czekam etapu kiedy zacznie sie przewracać na plecy z brzucha bo noce wyglądają ze nie spie tylko przewracam ja na plecy ;DOlga widzę nerwy mija, mój już się nie drze, po prostu śpi na tym brzuchu
reklama