Ja tak podowalam bo kupowałam te bio i np był brokuł z batatem, albo kalafior z marchewkaok dzięki
a jakie warzywa do tej pory podawałaś?
czyli np za jednym razem odpada brokuł z Batat em?
reklama
G
gość _199
Gość
Ehh mały ma za trzy dni szczepienia i ja już cała zestresowana chodzę
Mikstura
Fanka BB :)
Ja dzisiaj napisałam do położnej z przychodni w sprawie tego zaświadczenia do becikowego i napisała, że mi wypełni to Także spoko, bo jak sobie pomyślałam, że mam iść do tej położnej, gdzie ciążę prowadziłam to mi się na wymioty zbiera
Maluszek001
Ja też podaje przez 2 dni jedno warzywko. U nas było tak:ok dzięki
1i2 dzień dynia
3i4 ziemniak
5i6 brokuł
7i8 marchewka
9i10 pasternak
I wczoraj wjechało jabłko. tak już ładnie otwiera buźkę i nic nie wypluwa... Aż miło patrzeć. ale daje po 5 łyżeczek, nie więcej. I dzisiaj też będzie jabłko, a potem przez 2 dni warzywo
G
gość _199
Gość
Ja olałam te becikowe, mam przynieść pity za 2019 i 2020 r oraz świadectwo pracy. Ja się z moim poznałam dopiero w połowie 2019r, pod koniec zamieszkaliśmy razem, co mnie obchodzą jego zarobki za tamten rok i tak nam próg dochodowy to przekroczy.Ja dzisiaj napisałam do położnej z przychodni w sprawie tego zaświadczenia do becikowego i napisała, że mi wypełni to Także spoko, bo jak sobie pomyślałam, że mam iść do tej położnej, gdzie ciążę prowadziłam to mi się na wymioty zbiera
Maluszek001
Ja wszystkie dokumenty załatwiłam w pierwszym tygodniu życia młodej, tylko z tym becikowym zwlekałam. Jak się za to wzięłam to już miałam dosyć. Z urzędu 3 razy do mnie dzwoniliJa dzisiaj napisałam do położnej z przychodni w sprawie tego zaświadczenia do becikowego i napisała, że mi wypełni to Także spoko, bo jak sobie pomyślałam, że mam iść do tej położnej, gdzie ciążę prowadziłam to mi się na wymioty zbiera
Mikstura
Haha, my jesteśmy biedaki, nam nie przekroczyJa olałam te becikowe, mam przynieść pity za 2019 i 2020 r oraz świadectwo pracy. Ja się z moim poznałam dopiero w połowie 2019r, pod koniec zamieszkaliśmy razem, co mnie obchodzą jego zarobki za tamten rok i tak nam próg dochodowy to przekroczy.
Mikstura
U mnie przy pierwszej córce tak było, bo mąż na zlecenie pracował, zwolnili go, zatrudnili, no masakra była ile trzeba było tego nosićJa wszystkie dokumenty załatwiłam w pierwszym tygodniu życia młodej, tylko z tym becikowym zwlekałam. Jak się za to wzięłam to już miałam dosyć. Z urzędu 3 razy do mnie dzwonili
Ja dwa dni np brokul. Potem dwa dni dynia. Potem dwa dni marchew. A potem powoli juz te przerobione mozna łączyć. U nas za chwile wjadą owoce. Żeby mloda posnakowala tez słodkości;Dok dzięki
reklama
G
gość _199
Gość
Dla mnie ta papierologia jest chora, jak już dają to powinni na dziecko dać i tyle.U mnie przy pierwszej córce tak było, bo mąż na zlecenie pracował, zwolnili go, zatrudnili, no masakra była ile trzeba było tego nosić