U mnie nawet dziś w sypialni zmarzłam normalnie było zimno mloda się obudziła z 4razy. Jeszcze spi sobie z siostra w naszym lozku a mi szkoda życia na spanie takze sobie latam i sprzatam od 6 dzisiaj przyjedzie mi 20 kg ogorasow takze bede miala co robic
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
piękny widokU mnie nawet dziś w sypialni zmarzłam normalnie było zimno mloda się obudziła z 4razy. Jeszcze spi sobie z siostra w naszym lozku a mi szkoda życia na spanie takze sobie latam i sprzatam od 6 dzisiaj przyjedzie mi 20 kg ogorasow takze bede miala co robic
Czemu moje dziecię nie interesuje się stópkami (
Spokojnie, moja tez sie dlugo nie interesowala, a pozniej jak zalapala to bardzo szybko zaczela je chwytac i tetaz szaleje. Nie ma sie co spinac, zlapia w swoim czasie jeszcze maja duuuzomój też słabo, troche je łapie jak jest bez pampersa, chyba mu wygodniej
Ło Matko, zazdroszcze u mnie jak jest 3 to mam wrazenie ze ooo ale pospalamDziewczyny, najwyraźniej to mija my bardzo długo mieliśmy takie noce. Nie wiem ile bo jak wspominałam nie za bardzo to rejestruje ale dzisiaj już druga noc z rzędu lepsza. Tzn jak zaśnie to budzi się co 1,5h, ale po karmieniu między północą a 1sza zasypia na dłużej 4-5h jak narazie
Taaak! Ja tez składam reklamacje i czekam na moje dziecko ;D ja nie wiem skąd te dzieci czerpią silySama ich nie mam
Ja chcę żeby ktoś oddał mi moje dziecko
Dziewczyny które rozszerzyły dietę swoim maluszkom jak podajecie warzywa? Chodzi mi o to czy jak wczoraj jadł brokuła to dzisiaj podajcie np marchewkę czy czekacie ten tydzień dwa przerwy? I czy podajecie przez ten tydzień samego brokuła a potem przerwa?
G
gość _199
Gość
Niby do pół roku powinien załapać, więc ma jeszcze 6 dniSpokojnie, moja tez sie dlugo nie interesowala, a pozniej jak zalapala to bardzo szybko zaczela je chwytac i tetaz szaleje. Nie ma sie co spinac, zlapia w swoim czasie jeszcze maja duuuzo
Ja staram się podawać dwa dni jedno warzywo. Kolejne dwa drugie. I tak ciągnę. Myślę że po dwóch dniach spokojnie by nastąpił bol brzuszka itp gdyby było coś nie takDziewczyny które rozszerzyły dietę swoim maluszkom jak podajecie warzywa? Chodzi mi o to czy jak wczoraj jadł brokuła to dzisiaj podajcie np marchewkę czy czekacie ten tydzień dwa przerwy? I czy podajecie przez ten tydzień samego brokuła a potem przerwa?
Ja tak samo robieJa staram się podawać dwa dni jedno warzywo. Kolejne dwa drugie. I tak ciągnę. Myślę że po dwóch dniach spokojnie by nastąpił bol brzuszka itp gdyby było coś nie tak
reklama
ok dziękiJa staram się podawać dwa dni jedno warzywo. Kolejne dwa drugie. I tak ciągnę. Myślę że po dwóch dniach spokojnie by nastąpił bol brzuszka itp gdyby było coś nie tak
a jakie warzywa do tej pory podawałaś?
czyli np za jednym razem odpada brokuł z Batat em?