reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny wiem że niektóre z Was tu przygotowują tofu. Kupiłam pierwsze w swoim życiu i proszę poradzcie jak je przyrządzić najsmaczniej ?
 
Dziewczyny wiem że niektóre z Was tu przygotowują tofu. Kupiłam pierwsze w swoim życiu i proszę poradzcie jak je przyrządzić najsmaczniej ?
Zależy co chcesz z niego zrobić. Ja np. je rozdrabniamy, dodaje paprykę wędzona i sos sojowy - mam niby mięso mielone i mogę zrobić z tego pulpety, albo spaghetti bolognese.
 
Dziewczyny wiem że niektóre z Was tu przygotowują tofu. Kupiłam pierwsze w swoim życiu i proszę poradzcie jak je przyrządzić najsmaczniej ?
Zamarynować porządnie kilka godzin w plastrach w sosie sojowym i dużej ilości przypraw sól pieprz papryka, fajna jest też wędzona, kurkuma kumin, w zasadzie co masz to wszystko się przyda :D i potem w plasterkach smażyć na oleju albo oliwie. Pyszka jest. Lubię tez tofu starte na tarce i smażone ze startą marchewką i jakaś zielenina z sosem sojowym i mielonymi nasionami kolendry
 
reklama
Do góry