reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Przeprowadzamy się pod koniec lipca a jeszcze nie mamy podłóg, nie mówiąc już o tym, że kuchnia będzie dopiero w połowie sierpnia i to samo umywalki w łazienkach bo szafki się dopiero tworzą 😂😂 te wakacje to będzie istna przygoda
Tez tak mieszkałam 😂wprowadziliśmy się tylko z telewizorem kanapa 😂 postawiliśmy lodowde, tesciu podłączył zmywarkę zrobił nam blat roboczy i pożyczyłam 2 palniki 😂i czekałam na kuchnie i meble 2 msc 😂 basia byla tak jak Hanka 5 miesięcy 🤭

reklama
Tez tak mieszkałam 😂wprowadziliśmy się tylko z telewizorem kanapa 😂 postawiliśmy lodowde, tesciu podłączył zmywarkę zrobił nam blat roboczy i pożyczyłam 2 palniki 😂i czekałam na kuchnie i meble 2 msc 😂 basia byla tak jak Hanka 5 miesięcy 🤭
No ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazda 😂 dobrze że chociaż kible będą i nie będziemy musieli srac w ogródku 😂😂😂 ale podłogi to bym wolała mieć położone 😂

No ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazda 😂 dobrze że chociaż kible będą i nie będziemy musieli srac w ogródku 😂😂😂 ale podłogi to bym wolała mieć położone 😂
My jak się wprowadzaliśmy to wszystkie rzeczy stały na podwórku najprostszy to był pokój dzieci bo nic nie trzeba było składać łóżko piętrowe i regały z zabawkami i pokój gotowy w ten sam dzień panele jeszcze kładliśmy w sypialni naszej i meble skrecalismy i pokój malowaliśmy a u dzieci tylko tapeta była położona na 1sciane😂kuchnia chyba była w niedzielę montowana i lodówka w poniedziałek przyszła bo tak to cały sprzęt miałam swój🤣

Spała 2 godziny, szok i niedowierzanie 😄

Załączniki

• IMG_20210713_155616.jpg
    IMG_20210713_155616.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry