Tez tak mieszkałam wprowadziliśmy się tylko z telewizorem kanapa postawiliśmy lodowde, tesciu podłączył zmywarkę zrobił nam blat roboczy i pożyczyłam 2 palniki i czekałam na kuchnie i meble 2 msc basia byla tak jak Hanka 5 miesięcyPrzeprowadzamy się pod koniec lipca a jeszcze nie mamy podłóg, nie mówiąc już o tym, że kuchnia będzie dopiero w połowie sierpnia i to samo umywalki w łazienkach bo szafki się dopiero tworzą te wakacje to będzie istna przygoda
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
No ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazda dobrze że chociaż kible będą i nie będziemy musieli srac w ogródku ale podłogi to bym wolała mieć położoneTez tak mieszkałam wprowadziliśmy się tylko z telewizorem kanapa postawiliśmy lodowde, tesciu podłączył zmywarkę zrobił nam blat roboczy i pożyczyłam 2 palniki i czekałam na kuchnie i meble 2 msc basia byla tak jak Hanka 5 miesięcy
marta18691
My jak się wprowadzaliśmy to wszystkie rzeczy stały na podwórku najprostszy to był pokój dzieci bo nic nie trzeba było składać łóżko piętrowe i regały z zabawkami i pokój gotowy w ten sam dzień panele jeszcze kładliśmy w sypialni naszej i meble skrecalismy i pokój malowaliśmy a u dzieci tylko tapeta była położona na 1scianekuchnia chyba była w niedzielę montowana i lodówka w poniedziałek przyszła bo tak to cały sprzęt miałam swójNo ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazda dobrze że chociaż kible będą i nie będziemy musieli srac w ogródku ale podłogi to bym wolała mieć położone
marta18691
Więc hardkor był
marta18691
Jesteś pewna tegoJuż mi wszystko jedno co mi na tą podłogę położą naprawdę
reklama
marta18691
A u nas jak na złość nie ma lekarzy nigdy nie było takich akcjiJutro kolejne szczepienie ;/ juz się boję jak mloda zareaguje w ten upal.