Ten kask jest straszny akurato Kochana jest tyle rzeczy że ho ho ho kiedyś to nie było
zobacz co znalazłam ostatnio
Zobacz ofertę: CHICCO KASK OCHRONNY NA GŁOWĘ DO NAUKI CHODZENIA https://allegro.pl/oferta/chicco-kask-ochronny-na-glowe-do-nauki-chodzenia-8305036847
reklama
Aaa no to spoko, myślałam, że tak normalnie w domu i się zdziwiłam to u nas się żadna głośna impreza nie szykuje, póki co najgłośniejszy na każdej imprezie jest CzarekNo na weselu gdzie jest bardzo głośno że dorosłego uszy bola
Michalina_25
Fanka BB :)
jakimi korkami? W poniedziałek idziemy na wesele a nie kupiłam tych słuchawekJa mam te. Mlodej wygodnie nie było w nich. Więc zatkalam jej zwykłymi korkami uszy i ubralam opaskę jak usnęła
To ja bym musiała mu już zakładać, bo zdążył już walnąć główką o kant stolika tak mi się wyginał ale mama łyżkę przyłożyła i nawet śladu nie miał, stare sprawdzone metody najlepszeo Kochana jest tyle rzeczy że ho ho ho kiedyś to nie było
zobacz co znalazłam ostatnio
Zobacz ofertę: CHICCO KASK OCHRONNY NA GŁOWĘ DO NAUKI CHODZENIA https://allegro.pl/oferta/chicco-kask-ochronny-na-glowe-do-nauki-chodzenia-8305036847
no ja na pewno nie kupię bo moje dziecko nie cierpi mieć czegokolwiek na głowie i samo jej mycie nie należy do przyjemnych nie wiem jak to będzie na rowerze i rolkach ale mamy jeszcze czasTen kask jest straszny akurat
ciekawe jak to głowę chroni jak to miękie jest.Moja sasiadka miała to
no właśnie dzisiaj jak fizjo kinesiotaiping małemu robiła to rozmawialiśmy że takim dzieciaczkom to jakoś szybko się wszystko goji szybciej niż dorosłemuTo ja bym musiała mu już zakładać, bo zdążył już walnąć główką o kant stolika tak mi się wyginał ale mama łyżkę przyłożyła i nawet śladu nie miał, stare sprawdzone metody najlepsze
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Boże co oni nie wymyśla jeszczeMoja sasiadka miała to