3-4 od pol godzinnej to ok godzinnej.Ilr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2chyba jest już dorosla
reklama
Ja bym nie żałowała bo bbox dziecko chwyta w obie rączki i mu łatwiej a ten jest obłyJestem zła kupilam durny bidon za 60 zl. Poszlam do dziecięcego a tam z conpola kubki takoe same za 22 zł.... Glupia glupia glupia
nie wiem jak reszta funkcji... no i ciekawe jaki plastik?
ja kupiłam za 47 zł
rosenberg
Fanka BB :)
A nie możesz tak podawać mm? Ogólnie patent z lodem superU nas potwierdzone ząbki wychodzą co za maskara najgorsza radę jaka dzisiaj dostałam proszę zamrozić mleko swoje dziecku w formie loda i podawać dziecku to uśmierzy ból chyba kurde mój bo karmie mm
Są też z rączkami ogolnie wszystko to i tak Chiny niestetyJa bym nie żałowała bo bbox dziecko chwyta w obie rączki i mu łatwiej a ten jest obły
nie wiem jak reszta funkcji... no i ciekawe jaki plastik?
ja kupiłam za 47 zł
Ja pierwsze słyszę o tym.A nie możesz tak podawać mm? Ogólnie patent z lodem super
U nas pomagalo toU nas potwierdzone ząbki wychodzą co za maskara najgorsza radę jaka dzisiaj dostałam proszę zamrozić mleko swoje dziecku w formie loda i podawać dziecku to uśmierzy ból chyba kurde mój bo karmie mm
Załączniki
marta18691
To superDziewczyny Hanka od razu umiała zaciągnąć wode przez słomkę
rosenberg
Wiesz co, czytam teraz opinie tych bidonów canpola i niestety wielu rodziców narzeka, że kąpią, przeciekają etc. A bbox pod tym wzgledem podobno jest najlepszySą też z rączkami ogolnie wszystko to i tak Chiny niestety
reklama
sandra0777
U nas zyrafka sie bardzo sprawdza-grzybek niestety nieBardziej zastanawiam się na żyrafa sophie[emoji3]