reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny co Wy piszecie, wszystkie jesteście mlode i zadbane !;) i macie mega dzieciaki ;p ja mam 28 w tym roku i wogole się tak nie vzuje. Mam wrażenie że wiekiem stanęłam gdzies w liceum ;D i bardzo tesknie za czasem liceum. To byl dla mnie najlepszy czas. I z drugiej strony mam wrażenie że za długo zwlekałam z dzieckiem bo jesteśmy po ślubie 5 lat i teraz oboje musieliśmy wyjsc ze strefy komfortu. A moja mloda dostala uczulenia chyba na dynie ze sloiczka i pol nocy nie spala. A drugie pol bo sie przekręciła w łóżeczku na brzuch i uderzyła glowa w szczebelki :D jestem jak zoombue
Ja się czuję jakbym miała 60 lat 🤣 moja mama ma więcej wwigoru niż ja haha.

A nie masz ochraniacza na szczebelki?

reklama
Niech robi to biodro... moja mama trzy lata odwlekała, bo się bała, w końcu nie mogła chodzić już prawie wcale, dała w łapę lekarzowi i zrobiła prawie z dnia na dzień! Potem przez długi czas nam mówiła, że głupia była, że się bała. Odzyskała sprawność, no i przede wszystkim, przestało ją boleć, bo u niej już kość tarła o kość.

Ja dziś ostatni dzień w pracy przed 8tygodniowym zasłużonym🤔🤔 urlopem🥳🥳.
Moja mama jedno ma zrobione juz. Teraz 2gie.tylko przez ta pandemie wszystko wstrzymane było. U nas w mieście ma jeszcze 2 lata czekania... Ale jej lekarz wciśnie ja w innym mieście ale też chwilkę czeka bo przez pandemie wstrzymane wszystko było. 😥😥😥

Ja się czuję jakbym miała 60 lat 🤣 moja mama ma więcej wwigoru niż ja haha.

A nie masz ochraniacza na szczebelki?
Wlasnie mam ale nie zaklqdalam bo mala lubi sie w niego wtulać nosem. I troche sie obawiałam o noc. Wiec dzis były takie akrobacje ze tylko poszedl halas od uderzenia o szczebelki ;D

Wlasnie mam ale nie zaklqdalam bo mala lubi sie w niego wtulać nosem. I troche sie obawiałam o noc. Wiec dzis były takie akrobacje ze tylko poszedl halas od uderzenia o szczebelki ;D
Rozumiem,. Mój też śpi przy warkoczu, ale umie się obrócić więc się nie martwię

Moja mama jedno ma zrobione juz. Teraz 2gie.tylko przez ta pandemie wszystko wstrzymane było. U nas w mieście ma jeszcze 2 lata czekania... Ale jej lekarz wciśnie ja w innym mieście ale też chwilkę czeka bo przez pandemie wstrzymane wszystko było. 😥😥😥
U mnie babcia zwlekałam ze zrobieniem biodra bo sie bala.... Potem lekarz juz się nie vhcial podjąć ze względu na wiek i ryzyko a teraz zalegla w lozko bo nie moze chodzić;/

U mnie hit, dzisiaj mloda duzo się budzila. Nakarmiłam ją i polozylam kolo mnie. Później się budze bo slysze że się rusza. Patrze nie widzę jaj a ona spi na podłodze 😂😂😂 mamy stelaz pod materac na podłodze i materac więc nisko. Spadla na narzutę na lozko i poduszki 😂bo zawese klade kolo lozka wrazie co 😂

U mnie hit, dzisiaj mloda duzo się budzila. Nakarmiłam ją i polozylam kolo mnie. Później się budze bo slysze że się rusza. Patrze nie widzę jaj a ona spi na podłodze 😂😂😂 mamy stelaz pod materac na podłodze i materac więc nisko. Spadla na narzutę na lozko i poduszki 😂bo zawese klade kolo lozka wrazie co 😂
Hahha najlepsza akcja ;D

reklama
Do góry