Tak, wiem właśnie czytałam i zamawiamy tą, tylko szukam gdzie najtaniejJa mam i polecam musisz jeszcze doliczyć poszewkę 50 zł. nam ja poleciła fizjo
reklama
nie wiem czy to najtaniej ale ja kupowałam na Link do: MIMOS S (dawniej XL) - poduszka ortopedyczna dla niemowlątTak, wiem właśnie czytałam i zamawiamy tą, tylko szukam gdzie najtaniej
i powrotem Ci jestem w szoku ja płaciłam pod koniec kwietnia 255 zł a teraz widzę 265 zł i to w promocji masakra wszystko drożeje
poszewkę kupowałam na allegro bo była tańsza 65 zł
Właśnie przeglądam sklepy, w których mają te poduszki i tu nie jest najtaniej aktualnie. Na razie za 250zł jest gdzieś w promocji i poszewka tak różnie między 60 a 65zł, więc wezmę poszewkę tam, gdzie poduszkę. A jaki masz rozmiar? Bo mój ma obwód główki 43cm, więc myślę, że M będzie najlepsza, żeby trochę posłużyła też się zastanawiam nad tą P do wózka i fotelika, ale trochę bez sensu, bo ona jest na rozmiar główki jak S, a myślę, że tą M jakoś da radę wcisnąć, przynajmniej do wózka.nie wiem czy to najtaniej ale ja kupowałam na Link do: MIMOS S (dawniej XL) - poduszka ortopedyczna dla niemowląt
i powrotem Ci jestem w szoku ja płaciłam pod koniec kwietnia 255 zł a teraz widzę 265 zł i to w promocji masakra wszystko drożeje
poszewkę kupowałam na allegro bo była tańsza 65 zł
Ja jestem ciekawa ile mój waży, bo na ostatnim szczepieniu było 6600g, ale to było prawie miesiąc temu moja mama ostatnio była chwilę sama z Czarkiem i trochę go nosiła jak zaczął płakać, to potem narzekała na kręgosłupMy dzisiaj po trzecich szczepieniach. Mloda pierwszy raz zniosla tak dzielnie. Troche poplakala i zaraz sie uspokoila. Nawet bez cyca jestem z niej dumna nasz pączek wazy juz 7200 nie dziwie sie ze juz mi plecy wysiadaja !!!
G
gość _199
Gość
Mój ważyl ostatnio 6800, ale to było dwa miesiące temu. Ciekawe ile teraz.Ja jestem ciekawa ile mój waży, bo na ostatnim szczepieniu było 6600g, ale to było prawie miesiąc temu moja mama ostatnio była chwilę sama z Czarkiem i trochę go nosiła jak zaczął płakać, to potem narzekała na kręgosłup
G
gość _199
Gość
Mnie denerwuje, jak każdy gada, że ma goloneczki zamiast nóg, jest normalnyTo moja przy Waszych chyba chudzinka a myslalam ze pączek bo zawsze Pani doktor mowi ze niezle wykarmiona
My mamy S obwód gładki już 42 cm więc zaraz koniec uzgadnia ale zrobiła swoje już.Właśnie przeglądam sklepy, w których mają te poduszki i tu nie jest najtaniej aktualnie. Na razie za 250zł jest gdzieś w promocji i poszewka tak różnie między 60 a 65zł, więc wezmę poszewkę tam, gdzie poduszkę. A jaki masz rozmiar? Bo mój ma obwód główki 43cm, więc myślę, że M będzie najlepsza, żeby trochę posłużyła też się zastanawiam nad tą P do wózka i fotelika, ale trochę bez sensu, bo ona jest na rozmiar główki jak S, a myślę, że tą M jakoś da radę wcisnąć, przynajmniej do wózka.
Nie kupuj większej bo to bez sensu więcej szkody niż pożytku....
Nasz ledwo do wózka się mieści ale nie wiem jaki masz wózek my mamy veni ci Link do: Tinum Special Edition – Venicci
Jego fizjo polecała jeszcze poduszkę head care pro ale wkoncu zdecydowałam o mimos
Może teraz dla odmiany poszukam tej
Ostatnia edycja:
reklama
G
gość _199
Gość
Ostatnio na marcowych czytałam ile masz rzeczy do dziecka ja nie mam nawet 1/4My mamy S obwód gładki już 42 cm więc zaraz koniec uzgadnia ale zrobiła swoje już.
Nie kupuj większej bo to bez sensu więcej szkody niż pożytku....
Nasz ledwo do wózka się mieści ale nie wiem jaki masz wózek my mamy veni ci Link do: Tinum Special Edition – Venicci
Jego fizjo polecała jeszcze poduszkę head care pro ale wkoncu zdecydowałam o mimos
Może teraz dla odmiany poszukam tej