reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
nie wiem czy to najtaniej ale ja kupowałam na Link do: MIMOS S (dawniej XL) - poduszka ortopedyczna dla niemowląt
i powrotem Ci jestem w szoku 😱 ja płaciłam pod koniec kwietnia 255 zł a teraz widzę 265 zł i to w promocji masakra wszystko drożeje 😡
poszewkę kupowałam na allegro bo była tańsza 65 zł
Właśnie przeglądam sklepy, w których mają te poduszki i tu nie jest najtaniej aktualnie. Na razie za 250zł jest gdzieś w promocji i poszewka tak różnie między 60 a 65zł, więc wezmę poszewkę tam, gdzie poduszkę. A jaki masz rozmiar? Bo mój ma obwód główki 43cm, więc myślę, że M będzie najlepsza, żeby trochę posłużyła 🤔 też się zastanawiam nad tą P do wózka i fotelika, ale trochę bez sensu, bo ona jest na rozmiar główki jak S, a myślę, że tą M jakoś da radę wcisnąć, przynajmniej do wózka.

My dzisiaj po trzecich szczepieniach. Mloda pierwszy raz zniosla tak dzielnie. Troche poplakala i zaraz sie uspokoila. Nawet bez cyca 😵 jestem z niej dumna 😌 nasz pączek wazy juz 7200 😱 nie dziwie sie ze juz mi plecy wysiadaja !!! 😱
Ja jestem ciekawa ile mój waży, bo na ostatnim szczepieniu było 6600g, ale to było prawie miesiąc temu 🙈 moja mama ostatnio była chwilę sama z Czarkiem i trochę go nosiła jak zaczął płakać, to potem narzekała na kręgosłup 😔

Ja jestem ciekawa ile mój waży, bo na ostatnim szczepieniu było 6600g, ale to było prawie miesiąc temu 🙈 moja mama ostatnio była chwilę sama z Czarkiem i trochę go nosiła jak zaczął płakać, to potem narzekała na kręgosłup 😔
Mój ważyl ostatnio 6800, ale to było dwa miesiące temu. Ciekawe ile teraz.

Właśnie przeglądam sklepy, w których mają te poduszki i tu nie jest najtaniej aktualnie. Na razie za 250zł jest gdzieś w promocji i poszewka tak różnie między 60 a 65zł, więc wezmę poszewkę tam, gdzie poduszkę. A jaki masz rozmiar? Bo mój ma obwód główki 43cm, więc myślę, że M będzie najlepsza, żeby trochę posłużyła 🤔 też się zastanawiam nad tą P do wózka i fotelika, ale trochę bez sensu, bo ona jest na rozmiar główki jak S, a myślę, że tą M jakoś da radę wcisnąć, przynajmniej do wózka.
My mamy S obwód gładki już 42 cm więc zaraz koniec uzgadnia 😕 ale zrobiła swoje już.
Nie kupuj większej bo to bez sensu więcej szkody niż pożytku....
Nasz ledwo do wózka się mieści ale nie wiem jaki masz wózek my mamy veni ci Link do: Tinum Special Edition – Venicci
Jego fizjo polecała jeszcze poduszkę head care pro ale wkoncu zdecydowałam o mimos
Może teraz dla odmiany poszukam tej 😜

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy S obwód gładki już 42 cm więc zaraz koniec uzgadnia 😕 ale zrobiła swoje już.
Nie kupuj większej bo to bez sensu więcej szkody niż pożytku....
Nasz ledwo do wózka się mieści ale nie wiem jaki masz wózek my mamy veni ci Link do: Tinum Special Edition – Venicci
Jego fizjo polecała jeszcze poduszkę head care pro ale wkoncu zdecydowałam o mimos
Może teraz dla odmiany poszukam tej 😜
Ostatnio na marcowych czytałam ile masz rzeczy do dziecka 🤣🤣🤣 ja nie mam nawet 1/4

Do góry