marta18691
Fanka BB :)
Nie w Rydułtowach ale jak byłam w 2ciazy to do Rybnika jezdzialamSame testy genetyczne 2600
W Rybniku chodziłaś do gina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie w Rydułtowach ale jak byłam w 2ciazy to do Rybnika jezdzialamSame testy genetyczne 2600
A po co robiłaś badania genetyczne?było jakieś podejrzenie czegoś?Same testy genetyczne 2600
No młody miał wysokie ryzyko zespołu Downa.A po co robiłaś badania genetyczne?było jakieś podejrzenie czegoś?
No to faktycznie stres byłNo młody miał wysokie ryzyko zespołu Downa.
Myślałam, że gdzieś w Rybniku, bo ja tam jeździłam na budowlanych do gina.
Kurcze, u nas nogi często między szczebelkami, ale chyba jakoś go to nie rusza, więc nie muszę interweniować ale chciałam kupić taki siateczkowy ochraniaczDziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darła jak sobie z tym radzicie?
Kurcze, u nas nogi często między szczebelkami, ale chyba jakoś go to nie rusza, więc nie muszę interweniować ale chciałam kupić taki siateczkowy ochraniacz, w tym stylu, chyba w smyku go widzialam
Ja kupilam pantsy na wyprobowanie i szczerze narazie poręczniejsze są dla mnie zwykle pampersyomg nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest? muszę poczytać
u mnie pobudka 23-4.30 a teraz nadal śpi
Super ze sie odezwałaś, wszystkie sie zastanawialiśmy co u Ciebie ! córcia piekna i wcale się nie przejmuj wagą. W swoim czasie wyrosnie. Moja mala wazy tez 8kilo.Dziękuję @Święta92 U nas wszystko w porządku, mała gwiazdunia rośnie jak na drożdżach, aż się boję pomyśleć ile ona będzie mierzyć i ważyć jak skończy roczek, bo aktualnie to jest już 67cm i 7900g wagi... Mam nadzieję, że i Wasze wszystkie dzieci są z Wami w domu i te co chorowały już się wychorowały.
Elodie ma w środę ostatnie szczepienie i następne będą dopiero w 11 miesiącu, więc będzie mieć trochę spokoju. My na początku tygodnia mieliśmy egzamin Brevet w collegu i nie powiem, pilnując uczniów nieźle nadrobiłam to co pisałyście, więc jestem w miarę z Wami na czasie Piękne macie dzieciaczki, no i fryzury!. @Święta92 i @Sylwia99 świetne sukienki na wesele i chrzciny. Już wiem, że jak za tydzień będę w Polsce, to biegnę do Rossmanna po grzybka, czy coś w tym stylu. Moja ma kauczukową Sophie la girafe, ale niech ma i grzybka, a co, nie będzie gorsza! Elodie jeszcze się nie przekręca sama na boki, co mnie trochę martwiło, ale zabrałam ją do kinesiterapeuty i facet powiedział mi, że wszystko jest w porządku, mam czekać, bo w końcu i ona zacznie się przekręcać. No to czekam! Ale jak czytam o postępach Waszych dzieci, no to zazdrość mnie ogarnia... Moja jeździ od półtora miesiąca w spacerówce i dla mnie jest ok. Ja nie mam windy i musiałam znosić ją w gondoli z pietra na parter, gondolę miałam ciężką, a spacerówka waży 3kg, więc jest mi o niebo łatwiej, rozkładam jedną ręką, wkładam Elodie i jedziemy na spacer. Bardzo ułatwiło mi to życie i mój kręgosłup uratowało.
No i właśnie, Wy pewnie planujecie wakacje na południu Europy, a ja już tupię, żeby do Polski jechać i w końcu rodzinę i przyjaciół zobaczyć i pokazać im mój skarb! Jeszcze tylko w poniedziałek 2 ostatnie lekcje, impreza u jednej z nauczycielek w ogrodzie na zakończenie roku, we wtorek dzień pedagogiczny i impreza szkolna na koniec roku i zaczynam urlop! Powrót do pracy był super, bardzo dobrze mi zrobił.
Przez wakacje planuję się uaktywnić, a po wakacjach to się zobaczy, bo ja wracam już do pracy na pełnych obrotach i muszę się jeszcze przygotować do konkursu, żeby się certyfikować jako francuski nauczyciel, więc roboty do bólu będę miała, a wiadomo, teraz Elodie jest najważniejsza
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do usłyszenia wkrótce!
ale jakiej firmy?Ja kupilam pantsy na wyprobowanie i szczerze narazie poręczniejsze są dla mnie zwykle pampersy
Bardzo się cieszę, że u Was tak wszystko super się układa! Mama z Ciebie na pełen etat! Malutka piękna, słodziutka!! To życzymy Ci miłego urlopu!Dziękuję @Święta92 U nas wszystko w porządku, mała gwiazdunia rośnie jak na drożdżach, aż się boję pomyśleć ile ona będzie mierzyć i ważyć jak skończy roczek, bo aktualnie to jest już 67cm i 7900g wagi... Mam nadzieję, że i Wasze wszystkie dzieci są z Wami w domu i te co chorowały już się wychorowały.
Elodie ma w środę ostatnie szczepienie i następne będą dopiero w 11 miesiącu, więc będzie mieć trochę spokoju. My na początku tygodnia mieliśmy egzamin Brevet w collegu i nie powiem, pilnując uczniów nieźle nadrobiłam to co pisałyście, więc jestem w miarę z Wami na czasie Piękne macie dzieciaczki, no i fryzury!. @Święta92 i @Sylwia99 świetne sukienki na wesele i chrzciny. Już wiem, że jak za tydzień będę w Polsce, to biegnę do Rossmanna po grzybka, czy coś w tym stylu. Moja ma kauczukową Sophie la girafe, ale niech ma i grzybka, a co, nie będzie gorsza! Elodie jeszcze się nie przekręca sama na boki, co mnie trochę martwiło, ale zabrałam ją do kinesiterapeuty i facet powiedział mi, że wszystko jest w porządku, mam czekać, bo w końcu i ona zacznie się przekręcać. No to czekam! Ale jak czytam o postępach Waszych dzieci, no to zazdrość mnie ogarnia... Moja jeździ od półtora miesiąca w spacerówce i dla mnie jest ok. Ja nie mam windy i musiałam znosić ją w gondoli z pietra na parter, gondolę miałam ciężką, a spacerówka waży 3kg, więc jest mi o niebo łatwiej, rozkładam jedną ręką, wkładam Elodie i jedziemy na spacer. Bardzo ułatwiło mi to życie i mój kręgosłup uratowało.
No i właśnie, Wy pewnie planujecie wakacje na południu Europy, a ja już tupię, żeby do Polski jechać i w końcu rodzinę i przyjaciół zobaczyć i pokazać im mój skarb! Jeszcze tylko w poniedziałek 2 ostatnie lekcje, impreza u jednej z nauczycielek w ogrodzie na zakończenie roku, we wtorek dzień pedagogiczny i impreza szkolna na koniec roku i zaczynam urlop! Powrót do pracy był super, bardzo dobrze mi zrobił.
Przez wakacje planuję się uaktywnić, a po wakacjach to się zobaczy, bo ja wracam już do pracy na pełnych obrotach i muszę się jeszcze przygotować do konkursu, żeby się certyfikować jako francuski nauczyciel, więc roboty do bólu będę miała, a wiadomo, teraz Elodie jest najważniejsza
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do usłyszenia wkrótce!