A pozniej juz tylko bagietkaU mnie bedzie najpierw warzywa a później owoce.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Mi każdy gada, że lepiej teraz wyglądam, niż przed ciążą. Ale co z tego, jak się samej ze sobą źle czuje.Mam 168. Ja jak wazylam tak 65 kg było mi najlepiej. Mialam kształty kobiece i bylam zadowolona. Teraz brzuch dla mnie jest najgorszy, bo ani ubrać bluzki obcisłej ani nic
rosenberg
A pozniej juz tylko bagietka
G
gość _199
Gość
No ja też wolę najpierw przejść przez "gorsze".U mnie bedzie najpierw warzywa a później owoce.
Przydałoby mi się te 5cm do wzrostu, bo ja 163cm a niestety im kobieta niższa to nie dość, że mniej może jeść, to jeszcze każdy nadkilogram widać u mnie dochodzi jeszcze ta drobna budowa, niby spoko, ale tłuszcz wtedy bardziej widać. Nieraz widzę dziewczynę wysoką i dobrze zbudowaną, u której nawet spora nadwaga nie wygląda tak źle jak u mnie kilka kg na plusieMam 168. Ja jak wazylam tak 65 kg było mi najlepiej. Mialam kształty kobiece i bylam zadowolona. Teraz brzuch dla mnie jest najgorszy, bo ani ubrać bluzki obcisłej ani nic
G
gość _199
Gość
Myślę, że my kobiety podchodzimy do siebie wyjątkowo krytycznie. Wrzucalas tutaj zdjęcia i Dobrze wyglądasz, chociaż wiem że moje słowa niewiele zmienia.Przydałoby mi się te 5cm do wzrostu, bo ja 163cm a niestety im kobieta niższa to nie dość, że mniej może jeść, to jeszcze każdy nadkilogram widać u mnie dochodzi jeszcze ta drobna budowa, niby spoko, ale tłuszcz wtedy bardziej widać. Nieraz widzę dziewczynę wysoką i dobrze zbudowaną, u której nawet spora nadwaga nie wygląda tak źle jak u mnie kilka kg na plusie
Zdjęcia nie oddają rzeczywistości, chociaż prawda, że jesteśmy wobec siebie krytyczne. Jak po ciąży oglądałam zdjęcia sprzed ciąży i na początku to ja nie wiem jak ja wtedy mogłam myśleć, że jestem gruba i nawet pamiętam w trakcie ciąży jak mi chłopak robił zdjęcia nad jeziorem i powiedziałam, że bez sensu, bo i tak brzydko i grubo, a ostatnio trafiłam na to zdjęcie i nie wiem jak to możliwe, ale teraz widzę na nim totalnie inną osobę, nie wiem może w odniesieniu do aktualnej sytuacjiMyślę, że my kobiety podchodzimy do siebie wyjątkowo krytycznie. Wrzucalas tutaj zdjęcia i Dobrze wyglądasz, chociaż wiem że moje słowa niewiele zmienia.
*Katarina*
U nas też HiPP bio combiotic.
Ale miałam dzisiaj depresyjny dzień, nie wiem co mi się stało. Wszystko wokół mnie denerwowało, potrafiłam nawet być zła na siebie że codziennie z malutką robimy to samo, że za mało się bawimy, wkręciłam sobie że odkładam ją na matę żeby mieć spokój... I tak siedziałam przy niej i łzy mi leciały bo ona chyba wyczuła mój humor i tak się uśmiechała do mnie... .
Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę jakichs nowych tabletek anty, tam pisze możliwe skutki uboczne myśli depresyjne, ale żeby tak szybko zadzialaly...
Ale jutro koniec z tym, niezależnie od nastroju będę przy córci wesoła i radosna
Ale miałam dzisiaj depresyjny dzień, nie wiem co mi się stało. Wszystko wokół mnie denerwowało, potrafiłam nawet być zła na siebie że codziennie z malutką robimy to samo, że za mało się bawimy, wkręciłam sobie że odkładam ją na matę żeby mieć spokój... I tak siedziałam przy niej i łzy mi leciały bo ona chyba wyczuła mój humor i tak się uśmiechała do mnie... .
Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę jakichs nowych tabletek anty, tam pisze możliwe skutki uboczne myśli depresyjne, ale żeby tak szybko zadzialaly...
Ale jutro koniec z tym, niezależnie od nastroju będę przy córci wesoła i radosna
reklama
Ja ogolnie jestem osobą pewna siebie, lubię się. Każdy ma kompleksy. Ja nie lubie swojego brzucha, i nosa orła cieńMyślę, że my kobiety podchodzimy do siebie wyjątkowo krytycznie. Wrzucalas tutaj zdjęcia i Dobrze wyglądasz, chociaż wiem że moje słowa niewiele zmienia.