reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mam 168. Ja jak wazylam tak 65 kg było mi najlepiej. Mialam kształty kobiece i bylam zadowolona. Teraz brzuch dla mnie jest najgorszy, bo ani ubrać bluzki obcisłej ani nic
Mi każdy gada, że lepiej teraz wyglądam, niż przed ciążą. Ale co z tego, jak się samej ze sobą źle czuje.

Mam 168. Ja jak wazylam tak 65 kg było mi najlepiej. Mialam kształty kobiece i bylam zadowolona. Teraz brzuch dla mnie jest najgorszy, bo ani ubrać bluzki obcisłej ani nic
Przydałoby mi się te 5cm do wzrostu, bo ja 163cm 😂 a niestety im kobieta niższa to nie dość, że mniej może jeść, to jeszcze każdy nadkilogram widać 😭 u mnie dochodzi jeszcze ta drobna budowa, niby spoko, ale tłuszcz wtedy bardziej widać. Nieraz widzę dziewczynę wysoką i dobrze zbudowaną, u której nawet spora nadwaga nie wygląda tak źle jak u mnie kilka kg na plusie 😕

Przydałoby mi się te 5cm do wzrostu, bo ja 163cm 😂 a niestety im kobieta niższa to nie dość, że mniej może jeść, to jeszcze każdy nadkilogram widać 😭 u mnie dochodzi jeszcze ta drobna budowa, niby spoko, ale tłuszcz wtedy bardziej widać. Nieraz widzę dziewczynę wysoką i dobrze zbudowaną, u której nawet spora nadwaga nie wygląda tak źle jak u mnie kilka kg na plusie 😕
Myślę, że my kobiety podchodzimy do siebie wyjątkowo krytycznie. Wrzucalas tutaj zdjęcia i Dobrze wyglądasz, chociaż wiem że moje słowa niewiele zmienia.

Myślę, że my kobiety podchodzimy do siebie wyjątkowo krytycznie. Wrzucalas tutaj zdjęcia i Dobrze wyglądasz, chociaż wiem że moje słowa niewiele zmienia.
Zdjęcia nie oddają rzeczywistości, chociaż prawda, że jesteśmy wobec siebie krytyczne. Jak po ciąży oglądałam zdjęcia sprzed ciąży i na początku to ja nie wiem jak ja wtedy mogłam myśleć, że jestem gruba 😱 i nawet pamiętam w trakcie ciąży jak mi chłopak robił zdjęcia nad jeziorem i powiedziałam, że bez sensu, bo i tak brzydko i grubo, a ostatnio trafiłam na to zdjęcie i nie wiem jak to możliwe, ale teraz widzę na nim totalnie inną osobę, nie wiem może w odniesieniu do aktualnej sytuacji 😂

U nas też HiPP bio combiotic.

Ale miałam dzisiaj depresyjny dzień, nie wiem co mi się stało. Wszystko wokół mnie denerwowało, potrafiłam nawet być zła na siebie że codziennie z malutką robimy to samo, że za mało się bawimy, wkręciłam sobie że odkładam ją na matę żeby mieć spokój... I tak siedziałam przy niej i łzy mi leciały bo ona chyba wyczuła mój humor i tak się uśmiechała do mnie... 😔.
Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę jakichs nowych tabletek anty, tam pisze możliwe skutki uboczne myśli depresyjne, ale żeby tak szybko zadzialaly...
Ale jutro koniec z tym, niezależnie od nastroju będę przy córci wesoła i radosna ;)

reklama
Ja ogolnie jestem osobą pewna siebie, lubię się. Każdy ma kompleksy. Ja nie lubie swojego brzucha, i nosa 😂 orła cień 😂

Do góry