reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Albo piżamka (krótki rękawek i krótkie spodenki) albo ostatnio cieniutkie body bez rękawków. U nas o dziwo dzisiaj ulewa, wszystko zalane, standardowo woda w garażu i straży pełno, żeby wodę wypompować, drogi nieprzejezdne, ale chociaż jest czym oddychać. Dziś w nocy ma być tylko 16 stopni, ale w domu wciąż 27-28 stopni, więc Czaruś ubrany w bodziaka bez rękawów 🙂
kurde a u nas przeszło obok i prawie nie padało w nocy ma być 21 u nas a w mieszkaniu mam 25 bo klimatyzator chodził do południa. staram się żeby dużej różnicy nie było żeby się nie rozchorował na razie jest spoko. a u Was co tak zalewa aż tak padało?

😱to jaka masz temperature w mieszkaniu?
Ja nawet jak miałam 29-30 stopni w mieszkaniu przez ostatnie dni to się nie odważyłam położyć go w samej pieluszce, bo jednak przy oknie śpi no i podczas snu się trochę wychładza, a nie chciałam, żeby się w nocy wybudził. Bądź co bądź sama lubię się kołdrą choć trochę nakryć, a mały bez żadnego przykrycia to zawsze na noc jakieś ubranko mu założę, tak jak pisałam wyżej 😉

Ja nawet jak miałam 29-30 stopni w mieszkaniu przez ostatnie dni to się nie odważyłam położyć go w samej pieluszce, bo jednak przy oknie śpi no i podczas snu się trochę wychładza, a nie chciałam, żeby się w nocy wybudził. Bądź co bądź sama lubię się kołdrą choć trochę nakryć, a mały bez żadnego przykrycia to zawsze na noc jakieś ubranko mu założę, tak jak pisałam wyżej 😉
Mój śpi pod kołderką, nie lubi ubranek i najlepiej mu się śpi w wersji saute.

Nie mam pojęcia, ale poci się w ubrankach, do tego stopnia, że myślałam, że się przesikal, ale pampers suchy był. Mieszkanie mam od wschodu na 8 piętrze,jest cieplej niż na dworze.
hmm wsch to akurat dobrze bo na noc już Ci się powinny schłodzic ale wiadomo też że dzieci każde inne jest więc nie ma co, jak starczy pielucha to super 👍gdzieś wogole czytałam że Tobie jako mamie może być zimno a dziecku gorąco...😜

hmm wsch to akurat dobrze bo na noc już Ci się powinny schłodzic ale wiadomo też że dzieci każde inne jest więc nie ma co, jak starczy pielucha to super 👍gdzieś wogole czytałam że Tobie jako mamie może być zimno a dziecku gorąco...😜
Tylko ja mam sypialnie od wschodu wiec od 5 rano pali słońce przez szybę, a salon mam od zachodu więc resztą dnia jest tam nagrzana, w efekcie mieszkanie nie ma jak się wychłodzić i jest jak w szklarni.

reklama
Tylko ja mam sypialnie od wschodu wiec od 5 rano pali słońce przez szybę, a salon mam od zachodu więc resztą dnia jest tam nagrzana, w efekcie mieszkanie nie ma jak się wychłodzić i jest jak w szklarni.
ja mam jedną sypialnie od wsch wieczorem roleta zew i nie czuje słońca minus bo ciemnica jest🙃

Do góry