reklama
marta18691
Fanka BB :)
Tylko body na krótki rękawekmam do was pytanie w co ubieracie dzieci do spania w takie upały?
marta18691
Pociesze Cię u mnie 31 stopni było dziś u góryUhh u nas chyba sie skonczyly spokojne usypiania, młoda sie strasznie kopie jak ja karmie do snu mam nadzieje ze to minie wraz z ta poje****ną temperatura, bo tak mniej wiecej sie zaczelo. Płonę tu
Michalina_25
U mnie mlody zaczął spac na boku i caly czas sie boje ze przewroci sie na brzuch i glowy nie podniesie i sie udusi
marta18691
No to szok jest co się dzieje no to fajnie mój to dawno już się odpycha nogamiteż i na brzuchu u mnie też tak robinawet nie chce myśleć co będzie jak wszystko będzie państwowe albo narodowe do czego przecież zmierza ten rząd
współczuję ludziom i sobie
mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale pomagają bez priv to się idzie wyłożyć a jak już Cię wezmą do szpitala na nfz to chyba żeby zawieźć do prosektorium za chwilę
zmieniając temat. przez ten czas jak nie nie było zauważyłam że mój szkrab śpi na boku na plecach odpycha się nogami aż podskakuje i brzuszek to już dla niego nie problem jejku jak te szkraby rosną dopiero 2 kg nosiłam już 6,1
U mojej starszej córki jak kiedyś pojawiła się krew w kale, to okazało się, że miała zapalenie układu moczowego. Żadnych innych objawów świadczących o zum-ie nie miała. Jeśli się powtórzy, może warto zbadać mocz.Dziewczyny, Julek dzisiaj już zrobił 3 solidne kupy od 8 i dwa takie kleksy w tych klęskach było trochę krwi. Mam się już martwić ? Nadmienie, że przez ostatnie dwa dni nie było kupy. Tylko kp
hmm no właśnie ja założyłam takie na ramiączka i zastanawiam się czy śpiworek odpuścić nam taki na lato 0,5 togTylko body na krótki rękawek
G
gość _199
Gość
Sama pielucha.mam do was pytanie w co ubieracie dzieci do spania w takie upały?
reklama
Albo piżamka (krótki rękawek i krótkie spodenki) albo ostatnio cieniutkie body bez rękawków. U nas o dziwo dzisiaj ulewa, wszystko zalane, standardowo woda w garażu i straży pełno, żeby wodę wypompować, drogi nieprzejezdne, ale chociaż jest czym oddychać. Dziś w nocy ma być tylko 16 stopni, ale w domu wciąż 27-28 stopni, więc Czaruś ubrany w bodziaka bez rękawów i nie daję już do tego rożka ani niczym nie przykrywam.mam do was pytanie w co ubieracie dzieci do spania w takie upały?