reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Uhh u nas chyba sie skonczyly spokojne usypiania, młoda sie strasznie kopie jak ja karmie do snu 😠 mam nadzieje ze to minie wraz z ta poje****ną temperatura, bo tak mniej wiecej sie zaczelo. Płonę tu 🥵

reklama
nawet nie chce myśleć co będzie jak wszystko będzie państwowe albo narodowe do czego przecież zmierza ten rząd
współczuję ludziom i sobie
mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale pomagają bez priv to się idzie wyłożyć a jak już Cię wezmą do szpitala na nfz to chyba żeby zawieźć do prosektorium za chwilę 😭
zmieniając temat. przez ten czas jak nie nie było zauważyłam że mój szkrab śpi na boku 🤩 na plecach odpycha się nogami aż podskakuje i brzuszek to już dla niego nie problem jejku jak te szkraby rosną dopiero 2 kg nosiłam już 6,1😍
No to szok jest co się dzieje 🤬no to fajnie mój to dawno już się odpycha nogami🤣też i na brzuchu u mnie też tak robi 🤣

Dziewczyny, Julek dzisiaj już zrobił 3 solidne kupy od 8 i dwa takie kleksy w tych klęskach było trochę krwi. Mam się już martwić ? Nadmienie, że przez ostatnie dwa dni nie było kupy. Tylko kp
U mojej starszej córki jak kiedyś pojawiła się krew w kale, to okazało się, że miała zapalenie układu moczowego. Żadnych innych objawów świadczących o zum-ie nie miała. Jeśli się powtórzy, może warto zbadać mocz.

reklama
mam do was pytanie w co ubieracie dzieci do spania w takie upały?
Albo piżamka (krótki rękawek i krótkie spodenki) albo ostatnio cieniutkie body bez rękawków. U nas o dziwo dzisiaj ulewa, wszystko zalane, standardowo woda w garażu i straży pełno, żeby wodę wypompować, drogi nieprzejezdne, ale chociaż jest czym oddychać. Dziś w nocy ma być tylko 16 stopni, ale w domu wciąż 27-28 stopni, więc Czaruś ubrany w bodziaka bez rękawów 🙂 i nie daję już do tego rożka ani niczym nie przykrywam.

Do góry