reklama
Rany, jakie cudeńka uwielbiam newbie, ale kupuje tylko uzywki za drogie saPojechałam kupic sobie sukienke a kupilam komuś innemu
G
gość _199
Gość
Weszłam na stronę, jadłospis koktajl,zupa, omlet z proszku, shake i koktajl i te -6 kg w dwa tygodnie xdTo jakiś spam, 25 min temu utworzone konto i posty o magicznym proszku
To jest powód dlaczego chciałabym mieć córkęPojechałam kupic sobie sukienke a kupilam komuś innemu
Ja też uwielbiamRany, jakie cudeńka uwielbiam newbie, ale kupuje tylko uzywki za drogie sa
Mowie mężowi, że pozniej sprzedam to nic że ja nie mam sukienki ale dziewczyny wyszly z siatkami
marta18691
Fanka BB :)
Kurde co za chamy tak kobieta by rodziła to też by jej nie przyjęli to na ulicy by urodziła pewnie tyle nerwów miałaś że szkoda gadaćNa dwóch powiedzieli że przyjmują tylko pacjentów covid owych 200 przypadków na całą Polskę a oni tylko z covidem przyjmują patologia a na 3 lekarz stwierdził że może mnie przyjąć ale też na oddział covidowy bo nie zaryzykuje zarażenie wszystkich mówię że mam szczepionke a on że to nic nie znaczy dla niego bo nadal mogę przenosić no k....
Mówię Ci końskie zdrowie trzeba mieć żeby chorować. Ratownik który mierzył mi są tur acje, temp itd powiedział że nie mam szans zresztą jak każdy kto czeka bo karetki przy wrzące ważniejsze.
Kardiolog powiedział żebym następnym razem karetkę wzywała i już.
A do tego wiesz za mną stało ok 20 osób z wydawałoby się poważnymi rzeczami np uraz oka albo przebita noga prętem i nikt ich nie przyjął.
Nie no koszmar trzymajcie się z dala od warszwskich szpitali.
marta18691
Haha ciekawe ktoś zaś jaja sobie robiTo jakiś spam, 25 min temu utworzone konto i posty o magicznym proszku
marta18691
To tak jak jaPojechałam kupic sobie sukienke a kupilam komuś innemu
rosenberg
Moja pediatra zawsze pyta o krew w stolcu pod kątem ewentualnych alergii. Z tego co kojarze z naszego pobytu w szpitalu to jeśli są to strzępki krwi to raczej alergia, a jeśli jakieś pojedyncze plamki/kropki to może być świeża krew z podrażnionego odbytu, ale to powinno być widoczne na pupie. W każdym razie nie ma co panikować jeśli nie jest jej dużo, mnóstwo dzieci ma przygody z krwią w kupce, warto zrobić zdjęcie jeśli pediatra chciałby zobaczyć.Dziewczyny, Julek dzisiaj już zrobił 3 solidne kupy od 8 i dwa takie kleksy w tych klęskach było trochę krwi. Mam się już martwić ? Nadmienie, że przez ostatnie dwa dni nie było kupy. Tylko kp
Sylwia99
U mojej też o dziwo 3 kupy dzisiaj, wczoraj nie zrobiła, a tak to codziennie była kupa. Już nawet nie pamiętam, kiedy tak było. Daję wodę, to może coś rusza ją bardziejNie masz się czym martwić. Maly dzisiaj zrobił już 3 kupy, a zazwyczaj robi jedna. Jak ma dzień przerwy to już wiem, że na drugi dzień będzie co chwilę kupa
reklama
nawet nie chce myśleć co będzie jak wszystko będzie państwowe albo narodowe do czego przecież zmierza ten rządKurde co za chamy tak kobieta by rodziła to też by jej nie przyjęli to na ulicy by urodziła pewnie tyle nerwów miałaś że szkoda gadać
współczuję ludziom i sobie
mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale pomagają bez priv to się idzie wyłożyć a jak już Cię wezmą do szpitala na nfz to chyba żeby zawieźć do prosektorium za chwilę
zmieniając temat. przez ten czas jak nie nie było zauważyłam że mój szkrab śpi na boku na plecach odpycha się nogami aż podskakuje i brzuszek to już dla niego nie problem jejku jak te szkraby rosną dopiero 2 kg nosiłam już 6,1