Coś mnie kulo w klatce ale zawsze to ignorowalam nawet w ciążyOj współczuję a wcześniej miałaś już problemy z sercem?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No ciekawe mi kiedyś lekarz podczas badania mówił że słyszy szmery jakieś ale miała te badanie cale pod te EKG i nic nie byłoCoś mnie kulo w klatce ale zawsze to ignorowalam nawet w ciąży
no mi właśnie 3!razy ekg robili i złe wyszło, rtg płuc i że 13 fiołek krwi. test troponinowy zrobili wyszedł ujemny po 30 s Ale badanie NT pro Np wyszło 173 norma dla.kobiet do 150 i dalej w już wiedzieli że to serce jutro mam usg sercaNo ciekawe mi kiedyś lekarz podczas badania mówił że słyszy szmery jakieś ale miała te badanie cale pod te EKG i nic nie było
swoją drogą pierwszy raz o takich badaniach słyszałam na nfz to chyba ostateczność bo moja teściowa chora na serce i nawet nie miała robionego
E
ecza
Gość
No jeśli ma podwoić wagę do końca 6 miesiąca to powinna ważyć wtedy 7060 gA na dzień dzisiejszy mamy 5300 g a 4 lipca skończy 4 miesiące...Czyli Twoje dziecko ile powinno ważyć ?do 6miesiaca
E
ecza
Gość
Ja tam dopiero od wczoraj ale dobrze , że już kojarzą mnie bo dość aktywna jestemHehe, akurat moja siostra jest na marcowkach i kojarzy Cię dobrze z forum
E
ecza
Gość
No to chyba też się zbadam bo mnie dosyć często kłuje coś w klatce....Coś mnie kulo w klatce ale zawsze to ignorowalam nawet w ciąży
G
gość _199
Gość
Nie masz się czym martwić. Maly dzisiaj zrobił już 3 kupy, a zazwyczaj robi jedna. Jak ma dzień przerwy to już wiem, że na drugi dzień będzie co chwilę kupaDziewczyny, Julek dzisiaj już zrobił 3 solidne kupy od 8 i dwa takie kleksy w tych klęskach było trochę krwi. Mam się już martwić ? Nadmienie, że przez ostatnie dwa dni nie było kupy. Tylko kp
Tu chyba bardzoej chodzilo o krew w kale. Tak na szybko wygooglowalam i znalazlam ze u dzieci krew w kale najczesciej ma lagodny przebieg ale najlepiej zdiagnozowac u pediatry. Ja bym poradzila tez zrobic zdjecie i pokazac lekarzowi w trakcie wizyty. Ja tak robilam jak martwilam sie o krew z drog rodnych po porodzie - normalna sprawa, ale jak pokazalam to mialam pewnosc ze kobieta wie o jakiej ilosci mowie.Nie masz się czym martwić. Maly dzisiaj zrobił już 3 kupy, a zazwyczaj robi jedna. Jak ma dzień przerwy to już wiem, że na drugi dzień będzie co chwilę kupa
G
gość _199
Gość
O przepraszam nie doczytał o tej krwi.Tu chyba bardzoej chodzilo o krew w kale. Tak na szybko wygooglowalam i znalazlam ze u dzieci krew w kale najczesciej ma lagodny przebieg ale najlepiej zdiagnozowac u pediatry. Ja bym poradzila tez zrobic zdjecie i pokazac lekarzowi w trakcie wizyty. Ja tak robilam jak martwilam sie o krew z drog rodnych po porodzie - normalna sprawa, ale jak pokazalam to mialam pewnosc ze kobieta wie o jakiej ilosci mowie.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A waga urodzeniową dość duża była u Ciebie mój ważył 2675gram a 18maja jak się wazylismy to już miał 5650gram5lipca 5miesiecy skończyNo jeśli ma podwoić wagę do końca 6 miesiąca to powinna ważyć wtedy 7060 gA na dzień dzisiejszy mamy 5300 g a 4 lipca skończy 4 miesiące...