reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ciekawe mi kiedyś lekarz podczas badania mówił że słyszy szmery jakieś ale miała te badanie cale pod te EKG i nic nie było
no mi właśnie 3!razy ekg robili i złe wyszło, rtg płuc i że 13 fiołek krwi. test troponinowy zrobili wyszedł ujemny po 30 s Ale badanie NT pro Np wyszło 173 norma dla.kobiet do 150 i dalej w już wiedzieli że to serce 😕jutro mam usg serca
swoją drogą pierwszy raz o takich badaniach słyszałam na nfz to chyba ostateczność bo moja teściowa chora na serce i nawet nie miała robionego😱

Dziewczyny, Julek dzisiaj już zrobił 3 solidne kupy od 8 i dwa takie kleksy w tych klęskach było trochę krwi. Mam się już martwić ? Nadmienie, że przez ostatnie dwa dni nie było kupy. Tylko kp
Nie masz się czym martwić. Maly dzisiaj zrobił już 3 kupy, a zazwyczaj robi jedna. Jak ma dzień przerwy to już wiem, że na drugi dzień będzie co chwilę kupa 🤣🤣

Nie masz się czym martwić. Maly dzisiaj zrobił już 3 kupy, a zazwyczaj robi jedna. Jak ma dzień przerwy to już wiem, że na drugi dzień będzie co chwilę kupa 🤣🤣
Tu chyba bardzoej chodzilo o krew w kale. Tak na szybko wygooglowalam i znalazlam ze u dzieci krew w kale najczesciej ma lagodny przebieg ale najlepiej zdiagnozowac u pediatry. Ja bym poradzila tez zrobic zdjecie i pokazac lekarzowi w trakcie wizyty. Ja tak robilam jak martwilam sie o krew z drog rodnych po porodzie - normalna sprawa, ale jak pokazalam to mialam pewnosc ze kobieta wie o jakiej ilosci mowie.

Tu chyba bardzoej chodzilo o krew w kale. Tak na szybko wygooglowalam i znalazlam ze u dzieci krew w kale najczesciej ma lagodny przebieg ale najlepiej zdiagnozowac u pediatry. Ja bym poradzila tez zrobic zdjecie i pokazac lekarzowi w trakcie wizyty. Ja tak robilam jak martwilam sie o krew z drog rodnych po porodzie - normalna sprawa, ale jak pokazalam to mialam pewnosc ze kobieta wie o jakiej ilosci mowie.
O przepraszam nie doczytał o tej krwi.

reklama
Do góry