G
gość _199
Gość
To mój Alek najstarszy z tutejszych dzieciaczkówJestem jeszcze ja Córka z 28 stycznia ale termin był 1 luty/31 styczeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój Alek najstarszy z tutejszych dzieciaczkówJestem jeszcze ja Córka z 28 stycznia ale termin był 1 luty/31 styczeń
U nas do wczoraj wogole zero prob jakichkolwiek i zero zainteresowania tematem. Az bylam zniecierpliwiona kiedy zacznie sie cos dziac. A dzis nagle mloda się zaczęła przewalać na brzuch. I tak jej się to spodobało ze co chwila przekret. A potem jeczenie żeby ja przelozyc na plecy ;DTo chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowie ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
To u mnie jak się obudzi to krzyk, ale też mi zaczęła spać na brzuchu, co mnie przeraża w związku z SiDS. Co prawda potrafi bez problemu podnosić główkę i widziałam jak przez sen zmienia ułożenie główki, ale i tak mam jakiś strach zakodowany.To u mnie to samo. W nocy na brzuch i krzyk
To ja teraz mam strach zostawić ja w pokoju sama. Bo jak wiedzialam, że leży na plecach to nic jej nie stanie. Teraz boje się, że się przydusi... Takze juz sie zaczęło zaraz raczkowanie, ściąganie wszystkiego że stołuTo u mnie jak się obudzi to krzyk, ale też mi zaczęła spać na brzuchu, co mnie przeraża w związku z SiDS. Co prawda potrafi bez problemu podnosić główkę i widziałam jak przez sen zmienia ułożenie główki, ale i tak mam jakiś strach zakodowany.
Ojej co się stało??Drogie ja dzisiaj po SOR serducho siada odmówiłam przyjęcia do szpitala
Mam te same skarpety, może go zachęca, bo pierwszy raz jak mu je teściowa ubrała to płakałU nas zabawa stopami, na boczek fika, ale na brzuch jeszcze nie, ma czas.
Skąd takie skarpety? Świetne sąU nas zabawa stopami, na boczek fika, ale na brzuch jeszcze nie, ma czas.
Tez jestem zainteresowanaSkąd takie skarpety? Świetne są