U nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlam zalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...oo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie
chyba coś upichce
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkoło wczoraj myślałam że głowa mu się urwie
reklama
Aha, moja miala body z krotkim rekawem, spodenki i skarpetki. Za to jeszcze oslanialam ja swoja kurtka (to raczej kawalek materialu niz kurtka ).U nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlam zalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...
No u nas 16 stopni, ale wiatr momentami jak w górach założyłam mu body z długim rękawem, spodenki dresowe, skarpetki, bluzę, chustka pod szyję i cienka czapka plus kocyk ma w gondoli. W razie W mamy jeszcze kurteczkę a mój aktualnie śpioo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie
chyba coś upichce
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkoło wczoraj myślałam że głowa mu się urwie
no ja wyszlam na taras to myślałam że bez włosów zostałamU nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlam zalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...
nie dzisiaj nie wychodzę nawet nie wiem jak małego ubrac
w sumie jak w chuście to raczej ciepło jej było poza tym właśnie dzieciaczki nagrzewaja się od nas
U mnie tez wieje strasznie idziemy niedługo na spacer na obiadek i na lody na miasto. Mloda ma leginsy, body na ramiączkach, ubiore jej bluze. Wsadze do gondoli i kocykiem cienkim nakryje. Wezme jakby co kurtke cienka i czapeczke
Sylwia99
Fanka BB :)
ja miałam tak że przez ms kp i mm aż straciłam całkowicie pokarm, mały nie ssał a tylko ciągle słyszałam bo za duże piersi, brodawki. ze lepiej kp mam to głęboko w d... jak patrzyłam jak go zmuszalam do ssania i zaciskania piersi to aż żal mi go było
Wiadomo nasze zdrowie też jest ważne, psychiczne w szczególności!
Sylwia99
Moja w piątek 6,570To wcale maly nie jest, moja Hanka 6.400 w czwartek wazyla
Mam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.
reklama
Michalina_25
można zrezygnować z macierzyńskiego lub po 14 tyg przenieść na męża. Urlop rodzicielski też może ojciec wykorzystać a nie matka lub oboje na raz ale to wtedy jest połowaMam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.