reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

oo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie 🤪
chyba coś upichce 😜
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkoło 🤣 wczoraj myślałam że głowa mu się urwie 🤣🤣🤣
U nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlam 😅 zalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke 😅 mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...

reklama
U nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlam 😅 zalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke 😅 mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...
Aha, moja miala body z krotkim rekawem, spodenki i skarpetki. Za to jeszcze oslanialam ja swoja kurtka (to raczej kawalek materialu niz kurtka 😅).

oo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie 🤪
chyba coś upichce 😜
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkoło 🤣 wczoraj myślałam że głowa mu się urwie 🤣🤣🤣
No u nas 16 stopni, ale wiatr momentami jak w górach 😱 założyłam mu body z długim rękawem, spodenki dresowe, skarpetki, bluzę, chustka pod szyję i cienka czapka plus kocyk ma w gondoli. W razie W mamy jeszcze kurteczkę 😁 a mój aktualnie śpi 😂

no ja wyszlam na taras to myślałam że bez włosów zostałam😂😂😂
nie dzisiaj nie wychodzę nawet nie wiem jak małego ubrac 🤷🏻‍♀️
w sumie jak w chuście to raczej ciepło jej było poza tym właśnie dzieciaczki nagrzewaja się od nas 😍

U mnie tez wieje strasznie😂 idziemy niedługo na spacer na obiadek i na lody na miasto. Mloda ma leginsy, body na ramiączkach, ubiore jej bluze. Wsadze do gondoli i kocykiem cienkim nakryje. Wezme jakby co kurtke cienka i czapeczke 😀

ja miałam tak że przez ms kp i mm aż straciłam całkowicie pokarm, mały nie ssał a tylko ciągle słyszałam bo za duże piersi, brodawki. ze lepiej kp mam to głęboko w d... jak patrzyłam jak go zmuszalam do ssania i zaciskania piersi to aż żal mi go było 🥺

Wiadomo nasze zdrowie też jest ważne, psychiczne w szczególności!

4 miesiące 🙈

Załączniki

• IMG_20210613_125519.jpg
    IMG_20210613_125519.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG_20210613_125540.jpg
    IMG_20210613_125540.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 81
Mam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.

reklama
Mam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.
można zrezygnować z macierzyńskiego lub po 14 tyg przenieść na męża. Urlop rodzicielski też może ojciec wykorzystać a nie matka lub oboje na raz ale to wtedy jest połowa 😉

Do góry