A nie jest tak ze macierzynski jest obowiazkowy? Ew. Do podzielenia z ojcem, ale jednak to pol roku ktos dzieckiem musi sie opiekowac?można zrezygnować z macierzyńskiego lub po 14 tyg przenieść na męża. Urlop rodzicielski też może ojciec wykorzystać a nie matka lub oboje na raz ale to wtedy jest połowa
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
czytałam na zusie, że 14 tygodni musi wykorzystać matka, potem może już ojciec.A nie jest tak ze macierzynski jest obowiazkowy? Ew. Do podzielenia z ojcem, ale jednak to pol roku ktos dzieckiem musi sie opiekowac?
KarolinaAnna.K
Moja też tak czasem robi, co wtedy jest jasnym sygnałem, że jedzenia i spania nie będzie na razieMój młody na mnie czasem spał jak był młodszy. Teraz nie ma szans bo jak go kładę sobie brzuszkiem na brzuch to chce się bawić - głowa do góry i szczerzy ten bezzębny uśmiech
Dziękujemożna zrezygnować z macierzyńskiego lub po 14 tyg przenieść na męża. Urlop rodzicielski też może ojciec wykorzystać a nie matka lub oboje na raz ale to wtedy jest połowa
I jak to nosidło?Dziewczyny, do mnie dziś przyszło nosidło hybrydowe, będę testować! Jeszcze nie obcinam metki haha
Mikstura
Mi się bardzo podoba Póki co dzisiaj z metką chodziłam, ale raczej je zostawiam Szybko się wiąże, córka tylko ją wsadziłam to uśmiech od ucha do uchaI jak to nosidło?
Załączniki
To super ! i jakie ladneMi się bardzo podoba Póki co dzisiaj z metką chodziłam, ale raczej je zostawiam Szybko się wiąże, córka tylko ją wsadziłam to uśmiech od ucha do ucha
ja wlasnie sie rozgladam, tylko chyba kupie tula free to grow, ale mysle ze poszukam używki. Jednak chusta mnie męczy
Taki tort mojemu upiekłam, spontanicznie łapkę Czarusia na nim odcisnęliśmy chociaż masa wierzchnia zbyt rzadka i się rozmazało siostra moja myślała, że to kleks
reklama
Ja mam to Link do: Nosidełko LennyHybrid Half Buckle, splot jodełkowy, 100% bawełna , rozmiar standard - BASIC LINE SZMARAGD i jestem mega zadowolona to jest hybryda na dole nosidło na górze chusta najlepsze jest to że jest na dwa lata a i nosidła same też mają.To super ! i jakie ladne
ja wlasnie sie rozgladam, tylko chyba kupie tula free to grow, ale mysle ze poszukam używki. Jednak chusta mnie męczy
ja się bałam sama chuste stąd hybryda