U nas to tylko ja taka fanka chleba, ale nie szaleję z ilością (zwykle mrożę pieczywo i jem na dniach), mojego nie rusza, do pracy bułki, a w domu w ogóle pieczywa nie je i jeszcze narzeka, że nie ma co jeść. Kiełbasę, jajecznicę wszystko je bez chlebaNo ale on jest taki, że ja to bym cały bochenek na jednym posiedzeniu zjadła... Jakby stary był w domu to byśmy na kolacje cały zjedli.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Jak to tak bez chleba. Masakra!U nas to tylko ja taka fanka chleba, ale nie szaleję z ilością (zwykle mrożę pieczywo i jem na dniach), mojego nie rusza, do pracy bułki, a w domu w ogóle pieczywa nie je i jeszcze narzeka, że nie ma co jeść. Kiełbasę, jajecznicę wszystko je bez chleba
KarolinaAnna.K
Chleb musi być. Ja to bym w ogóle mogła na kanapkach żyćJak to tak bez chleba. Masakra!
No ja też tego nie kumam właśnie i potem jest takie chuchro on twierdzi, że do pracy codziennie bierze bułki to już mu się nudzi, a jak już w domu je to z dżemem i się dziwi jak ja mogę codziennie prawie na śniadanie i kolację jeść chleb i jeszcze się zachwycaćJak to tak bez chleba. Masakra!
Ja też!! Obowiązkowo z maselkiem Obkładzik no i sałata zawsze musi być, się chłopak zawsze śmieje, że chleba spod tej sałaty nie widaćChleb musi być. Ja to bym w ogóle mogła na kanapkach żyć
rosenberg
Ja lubię z awokado albo z hummusem albo z szynką i majonezemJa też!! Obowiązkowo z maselkiem Obkładzik no i sałata zawsze musi być, się chłopak zawsze śmieje, że chleba spod tej sałaty nie widać
O fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistkaJa lubię z awokado albo z hummusem albo z szynką i majonezem
Ja bym mogla sobie tatuaż zronic z chlebkiem uwielbiam pieczywo. Jajeczko majonez mmmmm leze 2 lozku i przez was się glodna zronilamO fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistka
reklama
rosenberg
Ja to bym mogła tylko awokado jeść. Hummus kocham. I wszelkie pasty do chleba ale taki świeży chlebek z maselkoem to samo.O fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistka
Kocham chlebek i ogólnie jedzonko mmmm