reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No wiadomo, że to taki średnio miarodajny wskaźnik, zwłaszcza w przypadku osób umięśnionych/bez widocznej nadwagi, ale w przypadku osób z dużą nadwagą ma sens 😉 ja chyba tylko raz w dorosłym życiu miałam BMI w normie i to w górnej granicy, dlatego bardziej miarodajne jest dla mnie odbicie w lustrze - póki co za dobrze nie jest 😂
Kiedyś mignęło mi twoje zdj w ciąży, jak dla mnie pięknie wyglądałaś, nie pomyślałbym że masz za wysokie BMI.

reklama
Kiedyś mignęło mi twoje zdj w ciąży, jak dla mnie pięknie wyglądałaś, nie pomyślałbym że masz za wysokie BMI.
W ciąży wyglądałam ładnie, bo brzuch był napięty 😂 teraz zapomnij obcisłe sweterki, sukienki hahaha mimo, że pod koniec ciąży ważyłam 86kg to wyglądałam lepiej niż teraz, ważąc prawie 10kg mniej 🤷

W ciąży wyglądałam ładnie, bo brzuch był napięty 😂 teraz zapomnij obcisłe sweterki, sukienki hahaha mimo, że pod koniec ciąży ważyłam 86kg to wyglądałam lepiej niż teraz, ważąc prawie 10kg mniej 🤷
ja w ciazy wazylam 90 😂 😂 teraz juz 70, normalnie wchodze w ubrania co kiedys, ale skóra jest już nie taka, nogi to galaretki, a na dole brzucha też została skóra obwisła niestety ;/ w ubrania spoko, bez to jakiś dramat ;/

ja w ciazy wazylam 90 😂 😂 teraz juz 70, normalnie wchodze w ubrania co kiedys, ale skóra jest już nie taka, nogi to galaretki, a na dole brzucha też została skóra obwisła niestety ;/ w ubrania spoko, bez to jakiś dramat ;/
20kg mniej, wow 😱 ja 77 wciąż ważę, ale też nie bardzo się skupiam na zrzucaniu wagi, na szczęście nic mi nie wisi. Wyglądam po prostu jak przed ciążą z nadwagą 😂

20kg mniej, wow 😱 ja 77 wciąż ważę, ale też nie bardzo się skupiam na zrzucaniu wagi, na szczęście nic mi nie wisi. Wyglądam po prostu jak przed ciążą z nadwagą 😂
Efekt kp :D no to wiesz na spokojnie sobie schudniesz, ja muszę w pasie pooperacyjnym ciągle chodzić, żeby ten brzuch się wchłonął.

łooo matko to ja mam więcej w ciąży już 98 kg a teraz już 83 kg
chciałabym tak jak zaudenckich tj 64 ale raczej nie dam rady 🥶

Bez przesady, ja też nie ogarniam, codziennie muszę wybierać co ważniejsze do zrobienia 😁 Spacery to też aktywność, przy dziecku nie wyobrażam sobie ani siłowni ani basenu regularnie, zwłaszcza, że nie mam już karty Multisport 🙁 paznokcie akurat nie robię, bo nie lubię pomalowanych, ale np. makijażu nie robię za często to szkoda mi czasu, zwłaszcza na zmywanie 😂
Ja nie mam kompletnie czasu z małym spacery min 3 w ciągu dnia po 5 km, karmienia, ćwiczenia jego, pielęgnacja. nie mam czasu żeby laserem odstrzelić nogi więc jadę maszynka co dwa dni nie no kosmos 🤦🏻‍♀️
ale w czwartek przyjdzie leżaczek to może chociaż jeść będziemy z Mężem razem bo teraz to na zmianę 😞 tak samo prysznic i inne sprawy jakby jego nie było w domu to ja nie wiem 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry