Michalina_25
Fanka BB :)
ja bardzo podobnie, dzisiaj sie zważyłam i mam mnirj niz przed ciazaJa w ciąży gdzieś z 74 kg, a teraz 58,5![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bardzo podobnie, dzisiaj sie zważyłam i mam mnirj niz przed ciazaJa w ciąży gdzieś z 74 kg, a teraz 58,5![]()
E no ja w piżamie też nie chodzę, nie mam tyle piżam do orzyganiaNie no podkładu w wakacje nie używam, tylko na imprezkioczy i brwi muszą być zrobione
ja właśnie jak chodze w piżamie to mam takiego lenia w sobie
![]()
Też tak mamE no ja w piżamie też nie chodzę, nie mam tyle piżam do orzyganiato ja brwi jak już czasem zrobię, oczy tylko tuszem maluję, ale na co dzień nie lubię, bo potem zmywać mi się nie chce i jak dobrze śpię to mam make up na 2 dni
![]()
Ja idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe byłoA ja dzisiaj po pierwszej dawce na Covid![]()
O Kochana, ja przed ciążą miałam zawsze blisko 50 kgja bardzo podobnie, dzisiaj sie zważyłam i mam mnirj niz przed ciaza![]()
oj to Masakra z tymi szczepieniamiTo ładnie spacerujeszja dzisiaj uziemiona w domu, bo mały po szczepieniu gorączkuje i marudzi i jeszcze ulał prawie całą dawkę paracetamolu, więc nie wiem czy mu ta temperatura spadnie, a kolejnej dawki nie podam od razu, bo nie wiadomo ile połknął, jeśli w ogóle coś
ja tam bym się na laser bała, ale mam to szczęście, że włosy na nogach mam na tyle rzadkie i mało widoczne, że jakbym ich tydzień nie goliła to mało kto by zobaczył no ale niestety ja widzę
, więc Czaruś do fotelika i patrzy jak mama się goli
o matko, to faktycznie lipa jak nawet zjeść nie daje, tym bardziej podziwiqm, że trzymasz dietę w takich warunkach
nasz czasem dobrą godzinę jak nie dłużej leży na macie i sam się bawi
![]()
od 16 r.ż odkąd zniszczyłam mamie drogą czerwoną szminkę nigdy się nie malowałam (nawet na ślub) i nie mam takich kosmetyków w domuA ja właśnie ostatnio lepiej się czuję bez makijażumoże kwesta upałów, może lepszego stanu cery. No i jak już make up jest to za bardzo nie chce mi się nic robić tylko leżeć i pachnieć
w domu jak siedzę to mi się nie zdarzyło raczej malować, teraz to w sumie tylko jak gdzieś w gości idę albo do lekarza, chociaż też nie zawsze
![]()
U mnie koszmarek po 1 dawce był bo ręka mnie bolała, nudnosci miałam i nosić malego nie mogłam i tak trwało 3 dni najpierw nie mogłam ruszać potem podnosić do góryJa idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe byłoa to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki
![]()