reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie no podkładu w wakacje nie używam, tylko na imprezki 😀 oczy i brwi muszą być zrobione 😀😀😀 ja właśnie jak chodze w piżamie to mam takiego lenia w sobie 😂
E no ja w piżamie też nie chodzę, nie mam tyle piżam do orzygania 😂 to ja brwi jak już czasem zrobię, oczy tylko tuszem maluję, ale na co dzień nie lubię, bo potem zmywać mi się nie chce i jak dobrze śpię to mam make up na 2 dni 😂

To ładnie spacerujesz 😯 ja dzisiaj uziemiona w domu, bo mały po szczepieniu gorączkuje i marudzi i jeszcze ulał prawie całą dawkę paracetamolu, więc nie wiem czy mu ta temperatura spadnie, a kolejnej dawki nie podam od razu, bo nie wiadomo ile połknął, jeśli w ogóle coś 🤷 ja tam bym się na laser bała, ale mam to szczęście, że włosy na nogach mam na tyle rzadkie i mało widoczne, że jakbym ich tydzień nie goliła to mało kto by zobaczył no ale niestety ja widzę 🤦‍♂️, więc Czaruś do fotelika i patrzy jak mama się goli😂 o matko, to faktycznie lipa jak nawet zjeść nie daje, tym bardziej podziwiqm, że trzymasz dietę w takich warunkach 🤯 nasz czasem dobrą godzinę jak nie dłużej leży na macie i sam się bawi 🤭
oj to Masakra z tymi szczepieniami 😬😭
my mamy 15.06 ostatnie dawki już się boję tego rota znowu maruda😩
może spróbować oklady z pieluszki tetrowe na ciało z chłodnej wody nie lodowatej co 2 h trzeba zmieniać.
z tym laserem to jest taki foto mam sprzęt Philipsa 😂 teraz dostałam nowszy model i nie mam kiedy wypróbować, przed ciąża używałam jakieś 2 lata i super bo w ciąży musiałam dopiero po jakimś pół roku zgolic i tak małe 😜
godzina na macie 😱 ja tylko go zostawię to zaraz mnie nawołuję myślałam że tylko tak ze mną ale z Mężem ma tak samo. dużo przygotowuje w weekend jak jest Mąż do dyspozycji no i wieczorami na kolejny dzień 😉i do więcej czasu na nic nie wycisnę. my nawet UPC, hbo i netflix odłączyliśmy bo po co płacić za coś jak od 4 ms od porodu ani razu nie włączyliśmy. wstyd się przyznać ale moja jedyna rozrywka narazie to, to forum 😂
małego Mąż usypia 😜

A ja właśnie ostatnio lepiej się czuję bez makijażu 😯 może kwesta upałów, może lepszego stanu cery. No i jak już make up jest to za bardzo nie chce mi się nic robić tylko leżeć i pachnieć 😂 w domu jak siedzę to mi się nie zdarzyło raczej malować, teraz to w sumie tylko jak gdzieś w gości idę albo do lekarza, chociaż też nie zawsze 😂
od 16 r.ż odkąd zniszczyłam mamie drogą czerwoną szminkę nigdy się nie malowałam (nawet na ślub) i nie mam takich kosmetyków w domu 😂😂😂

reklama
Ja idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe było 🙈 a to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki 🙁
U mnie koszmarek po 1 dawce był bo ręka mnie bolała, nudnosci miałam i nosić malego nie mogłam i tak trwało 3 dni najpierw nie mogłam ruszać potem podnosić do góry😕 ale przeszło.

Do góry