marta18691
Fanka BB :)
Moj to ma duzo miskow i innych zabawek na ktore jeszcze za mały jestNo
No właśnie mody nie ma w ogóle zabawek i nic nie dostaje, więc chce kupić jakąś fajną zabawkę.
Ona tylko szymisia i dwie maskotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj to ma duzo miskow i innych zabawek na ktore jeszcze za mały jestNo
No właśnie mody nie ma w ogóle zabawek i nic nie dostaje, więc chce kupić jakąś fajną zabawkę.
Ona tylko szymisia i dwie maskotki
Moze sensoryczne klocki miekkie,książeczka miękka ,gryzak , kostka sensoryczna duzo jest tegoDobra dziewczyny to jakie zabawki polecacie ??
Dziewczyny co kupilyscie maluchom na dzień dziecka Mm
Dobra dziewczyny to jakie zabawki polecacie ??
A w chuście zawsze zadowolona? Pytam bo u nas roznie z tym bywa.Wiesz co, mi się bardzo spodobały te hybrydowe. Mają pas biodrowy, a na górze pasy jak z chusty. Motanie w chuście bardzo mi się podoba, ale im dziecko starsze to nie wyobrażam sobie trochę motania takiego mobilnego dziecka. Wózek na Idzie nie robi wrażenia, prawie zawsze w nim płacze
Tylko raz nie uspokoiła się w chuście jak byliśmy u znajomych i ogólnie głośno tam było, a ona raczej nie lubi jak jest za głośno i nawet w chuście nie udało mi się jej uspokoić co mnie bardzo zdziwiłoA w chuście zawsze zadowolona? Pytam bo u nas roznie z tym bywa.