reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zaczyna się, teściowa już ciągle gada, że dziecko prawie 4 miesiące i dalej nieochrzczone. Musimy wymyślić jakis patent żeby się odczepiła bo nie zamierzamy się pałętać po żadnym kościele 🙊

reklama
Zaczyna się, teściowa już ciągle gada, że dziecko prawie 4 miesiące i dalej nieochrzczone. Musimy wymyślić jakis patent żeby się odczepiła bo nie zamierzamy się pałętać po żadnym kościele 🙊
Uff mi nikt tak nie gada 😅😅😅 myślę że najlepiej prosto z mostu mówić.

U nas przespana nocka, kręciła się w nocy, to dałam smoka :)zasnęła w okolicy 21, o 6:10 wstała wypiła mleko, pokręci się, pobawi i jeszcze po 7 spać chyba pójdziemy, słyszę, że pada, rolety zasłonięte. Dobrze, że wczoraj skorzystałyśmy i spała 3 godz na dworze, a ja miałam domowe przedszkole 4 dzieci plus sąsiad, ale on ma z 11 lat już 😅 jak do domu przyszłam z nią, to jeszcze spała i nagle zapiszczała pierwszy raz tak głośno, jak gwizdek, chyba coś jej się przyśniło, z narzeczonym byliśmy w szoku, on akurat do mnie podszedł, żeby się przytulić i mówię widzisz, nie podchodź do mnie 😂
Edit. Śpi już, zasnęła przed 7 :)
To mój koło 22 wczoraj zasnął, chłopak jeszcze pościel koło północy zmieniał jak się mieliśmy kłaść i mówi, że na bank się zaraz obudzi, bo się wierci, ja go jeszcze przesunęłam bardziej na środek łóżeczka, żeby nie wyrżnął głową w szczebelki i się nie obudził aż do 6 😱 dostał mleko i koło 7 znów zasnął i śpi do teraz, więc mama śniadanko kończy jeść i jeszcze pranie wstawi jak się uda 🤯

My to mamy caly czerwiec kosztowny😂dzień dziecka komunia potem ur chrzenicy co kumunie ma potem moja Natalia 4ur ojciec i rocznica slubu😂bankructwo napewno 😂
Ja to mam teraz w czerwcu tylko urodziny mojego, ale 25 😱 kiedy to było 😂 no i dzień dziecka, dzień ojca, ale to małe "imprezy" finansowe (przynajmniej dopóki w rodzinie dzieci za dużo nie ma 😂)

Uff mi nikt tak nie gada 😅😅😅 myślę że najlepiej prosto z mostu mówić.
Ale w sumie ona jest spoko i ja lubię, nie chce też wyjść na niegrzeczna, staram się byc dość taktowna 😅 myślę że tatuś załatwi sprawę, w końcu to jego rodzina. Moja ma w poważaniu nasze zamiary dopóki dziecko chodzi zdrowe, szczęśliwe i nakarmione 🥰

No u nas tez sie szykuje. Komunia, Chrzest Mlodego i przyjezdzaja moje 4 chrzesnice, to musze im prezenty pokuoic. A potem kolejne Chrzciny i mnostwo urodzin w najblizszej rodzinie.
Mnie już glowa boli od tych wydatków. Jescze chrzciny tez musze zrobic. Dobrze, że chcoaiz czasu na swoje przyjemność nie mam więc nie wydaje na siebie 😂

reklama
Hahaha dlatego ja już rodzinę przygotowałam na to jak byłam w ciąży, był szok i niedowierzanie, namawianie i fochy, ale za to teraz nikt nie pyta kiedy chrzest 😁

Do góry