reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja wszystko piorę za każdym razem. Nie zakładam drugi raz tej samej rzeczy. Pranie mnie tak bardzo nie irytuje jak prasowanie tych wszystkich ciuchów 🤦 Dziewczyny też wszystko pracujecie? Bo ja chyba muszę trochę odpuścić.
Ja zmieniam ubranka każdego dnia i wszystko prasuje 🙄 ale też powoli zaczyna mnie to męczyć 🙈

reklama
Ja wszystko piorę za każdym razem. Nie zakładam drugi raz tej samej rzeczy. Pranie mnie tak bardzo nie irytuje jak prasowanie tych wszystkich ciuchów 🤦 Dziewczyny też wszystko pracujecie? Bo ja chyba muszę trochę odpuścić.
Raz prasowałam tylko 😂 teraz tylko sukienki na wyjście 😂

Kochana doby by mi nie starczyło jak bym prasowala😂 ja dla dzieci nic nie prasuje chyba że pogięte mocno. Ja dostalam wczoraj rachunek za prąd 400 zł 😥 i nie wiem co tak podbiło rachunek
U nas też wyszło sporo, najwięcej, bo aż 668 zł. Nigdy tyle nam nie wyszło. Mimo że tyle nas w domu, siostra się wyprowadziła jeszcze z dziećmi i mężem, a tu taki rachunek.

Hej mamusie!
Przyszłam tutaj bo chciałam zapytać, czy Wasze dzieciaki tez potrafią przesypiac caly dzien? Corka zaraz konczy 3 msc i budzi sie tylko na karmienie, czasem chwila zabawy, pampers i dalej śpi. W nocy tez sypia ładnie. Dodam, że w drugim miesiacu miała takie dni, że potrafila tylko 2h podczas dnia przespać, więc mnie to trochę martwi...
Hej, u nas na odwrót śpi po 30 minut, 5 razy dziennie..

Ja nie prasuje susze w suszarce automatycznej z opcją do szafy i boom wolne mam😂
Ale np pieluchy tetrowe nie wychodzą ładnie gładkie ale nie chce mi się ich prasować😟

Ja nic nie prasowałam ani razu i nie prasuję nadal 😱 nie cierpię prasować, swoje ubrania tylko jak muszę, a w przypadku ubranek dziecka to już w ogóle wydaje mi się to bezsensowne, bo one nie są pogniecione (co innego jakieś wyjściowe spodenki/koszula, ale to od święta mu zakładam), szczególnie jak coś mu ledwo założę, a ten zaraz uleje 🤦‍♂️😁

reklama
Do góry