reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja też przed ciążą 54kg a teraz 51kg 🙈 przy wzroście 174cm 🙊 chciałabym chociaż 10kg więcej mieć.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzyn 🙈🙈🙈 przed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50 😭 powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha 🤷 w ogóle się tego nie spodziewałam

Nie pamiętam która z Was udostępniala tu te otulacze z aliexpress, ale właśnie wczoraj odebrałam moje dwa i jestem zachwycona 😍

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzyn 🙈🙈🙈 przed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50 😭 powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha 🤷 w ogóle się tego nie spodziewałam
Ja wieczorem zawsze ważę mniej niż rano 🤷 a zdrowo raczej nie jem, mogłabym żyć tylko na hamburgerach, frytkach i pizzy 🙈🙈 ja mam brzydka budowę ciała, bo wszędzie kości 😭

Tak, teraz jest ok. W sumie cały czas go kochałam, ale po porodzie źle się czułam i mialam depresję, ciężko było mi się odnaleźć w nowej sytuacji, na szczęście to już minęło 😊 ale nadal nie wyobrażam sobie, żebym miała się nim zajmować sama, chyba za bardzo się wszystkim stresuję.
Rozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracy 🤭
U mnie to samo, wszystko sama. Ciągle siedzi w robocie niestety. Moj nawet chyba nie wie gdzie zmywarka jest 😂😂😂 jeszcze druga córeczka takze mam co robić.
Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasem :(

Ja przed ciąża 54, a teraz 53.5kg😁
Ja przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.
Kiedy Ty masz na to czas??? Ja sie nie moge ruszyc, bo mlody spi na mnie.
Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwa 😂

Ja przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.

Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwa 😂
Poprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchać 😂

Poprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchać 😂
To moją trzeba nosić 😂 Nosić i to tak, aby wszystko dokładnie widziała dookoła. Pozostałe atrakcje ją na krótko zajmują.

reklama
Rozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracy 🤭

Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasem :(
Druga ma 5 lat. Takze łatwo nie jest, ale jestem szczęśliwa 😀 wiem, że za kilka lat bede tęsknić za tym wszystkim. Moj pracuje od 8 do 16 na etat. A pozniej swoją działalność jeszcze ma więc pracuje. Niestety w domu mu ciezko z nami pracować, więc musi iść do biura. Szkoda mi go bo pracuje duzo, więc w weekend daje mu spac do 10 chociaz, żeby odpoczął. Ja mam w sobie duzo luzu więc mi to wszystko ułatwia. Chociaz czasami mam poprostu dość, ale rano wstaje i zapominam o wszystkim

Do góry