U mnie to samo, wszystko sama. Ciągle siedzi w robocie niestety. Moj nawet chyba nie wie gdzie zmywarka jestTwój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo, wszystko sama. Ciągle siedzi w robocie niestety. Moj nawet chyba nie wie gdzie zmywarka jestTwój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy![]()
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzynJa też przed ciążą 54kg a teraz 51kgprzy wzroście 174cm
chciałabym chociaż 10kg więcej mieć.
Ja wieczorem zawsze ważę mniej niż ranoDobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzynprzed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50
powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha
w ogóle się tego nie spodziewałam
Rozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracyTak, teraz jest ok. W sumie cały czas go kochałam, ale po porodzie źle się czułam i mialam depresję, ciężko było mi się odnaleźć w nowej sytuacji, na szczęście to już minęłoale nadal nie wyobrażam sobie, żebym miała się nim zajmować sama, chyba za bardzo się wszystkim stresuję.
Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasemU mnie to samo, wszystko sama. Ciągle siedzi w robocie niestety. Moj nawet chyba nie wie gdzie zmywarka jestjeszcze druga córeczka takze mam co robić.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzynprzed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50
powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha
w ogóle się tego nie spodziewałam
Ja przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.Ja przed ciąża 54, a teraz 53.5kg![]()
Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwaKiedy Ty masz na to czas??? Ja sie nie moge ruszyc, bo mlody spi na mnie.
Poprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchaćJa przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.
Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwa![]()
To jaNie pamiętam która z Was udostępniala tu te otulacze z aliexpress, ale właśnie wczoraj odebrałam moje dwa i jestem zachwycona![]()
To moją trzeba nosićPoprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchać![]()
Druga ma 5 lat. Takze łatwo nie jest, ale jestem szczęśliwaRozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracy
Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasem![]()