reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jeszcze nie. Ale cwaniak z niej, bo łapie za zawieszkę od smoczka i bezczelnie wyciąga, po czym marudzi 😂
U mnie to samo. ;D wyjąć za zawieszke potrafi ale wsadzic go spowrotem nie umie i zaczyna się placz. ;D taka zabawa dla niej te wyciąganie;p szczególnie irytujące to jest przed snem ;D

reklama
dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem🙄 chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi😱 a zaznaczę że nie karmie 😬
Zaczęliśmy, jest normalnie jak przed ciąża 😉

U mnie problem z suchością pochwy 😣 czuje się gorzej niż przy pierwszym razie 😅 niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie 😣 nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersią 🙈
No przy kp. To jest fatalne. Ja za każdym razem krwawie, a z drugiej strony półtora roku bez seksu? Dramat 🙈🙈

Ja niestety tez jeszcze nie. A minęło 3msc od porodu. Nie dość że pierwsze 2.5 miesiąca mialam problemy z gojeniem się rany po nacieciu i przez cale 2.5 miesiaca niesamowity bol. to teraz po tym problemie z gojeniem wlasnie ja mam opor psychiczny ;/ niby juz 2 tygodnie jest ok ale jakoś tak nie potrafię się przełamać
to u mnie chyba spadek libido 😕

U mnie problem z suchością pochwy 😣 czuje się gorzej niż przy pierwszym razie 😅 niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie 😣 nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersią 🙈
Oooo to współczuję 😕 może jakiś żel?

reklama
U mnie też totalna susza i mega mi z tym źle🥴 próbowałam używać żelu ale niewiele pomogło. Dlatego chyba długo karmić nie będę, myślę max pół roku 🤷

Do góry