reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem🙄 chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi😱 a zaznaczę że nie karmie 😬
Ja juz dawno wspolzyje😂

Dziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie? 😂 Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
Ja tylko zmywam codzinnie, a całą resztę myje raz w tygodniu 😌 mój partner stwierdzil, że on i tak nie widzi różnicy jak posprzątam 😂 nie wiem czy to źle czy dobrze 😂

I co ci powiedzieli ze to kwestia?
Z buzią doktor stwierdziła, że to trądzik niemowlęcy, ale wtedy jeszcze nie było zmian na dłoniach i stopach. Ale ogólnie oglądając skórę mówiła, że możliwe, że skóra atopowa i polecała rzadsze kąpiele i przemywanie skóry płynem micelarnym.

Z buzią doktor stwierdziła, że to trądzik niemowlęcy, ale wtedy jeszcze nie było zmian na dłoniach i stopach. Ale ogólnie oglądając skórę mówiła, że możliwe, że skóra atopowa i polecała rzadsze kąpiele i przemywanie skóry płynem micelarnym.
Tak najlepiej szybie prysznice, tylko z maluchem to trochę ciężko 😁 polecam wam to do kąpieli i z tego balsam. U nas ratuje skórkę.

Załączniki

• Screenshot_20210506_201003_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210506_201003_com.android.chrome.jpg
    200,1 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry