Moja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.
reklama
Podeślij zdjecie jak to wygląda u was.Moja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.
U nas tylko i wyłącznie na buzi. Nigdzie na ciele podobnych zmian. ;/ i zastanawia mnie czy to faktycznie azsMoja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.
Załączniki
Maluszek001
Fanka BB :)
Też przeczytałam że najpierw trzeba się samemu umyć i dokładnie wyszorować miejsca intymne i dopiero napuścić wody do wanny ☺Ja kapalam się że starsza córka czasami ale jak byla starsza ale najpierw bralam prysznic z brudów wymyłam się wwszedzie i dopiero z córką do wody jakos tak uwazam, że każdy ma inną florę bakteryjną
Michalina_25
my od razu po zakończonym połogu, też się bałam o ranę po cc, ale wszystko okdziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi a zaznaczę że nie karmie
Michalina_25
my na pewno bedziemy sie razem kąpać ale myślę że dopiero jak mały bedzie bardziej stabilnyCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.
Maluszek001
U mnie problem z suchością pochwy czuje się gorzej niż przy pierwszym razie niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersiądziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi a zaznaczę że nie karmie
A żel nawilżający? mi np brakuje pieszczot piersi i seks w staniku mi przeszkadza bo ściany byłyby zachlapaneU mnie problem z suchością pochwy czuje się gorzej niż przy pierwszym razie niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersią
Sylwia99
Jeszcze nie. Ale cwaniak z niej, bo łapie za zawieszkę od smoczka i bezczelnie wyciąga, po czym marudziDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
reklama
Sylwia99
Kąpiel to jedyna czynność, przy której jestem w końcu sama, więc nieCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.