reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.

Załączniki

• Screenshot_20210506_172616_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210506_172616_com.android.gallery3d.jpg
    252,4 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20210506_172603_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210506_172603_com.android.gallery3d.jpg
    218,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Moja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.
U nas tylko i wyłącznie na buzi. Nigdzie na ciele podobnych zmian. ;/ i zastanawia mnie czy to faktycznie azs

Załączniki

• 20210506_172856.jpg
    20210506_172856.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 77
Ja kapalam się że starsza córka czasami ale jak byla starsza 😁 ale najpierw bralam prysznic z brudów wymyłam się wwszedzie i dopiero z córką do wody 😂jakos tak uwazam, że każdy ma inną florę bakteryjną 😂
Też przeczytałam że najpierw trzeba się samemu umyć i dokładnie wyszorować miejsca intymne 😁 i dopiero napuścić wody do wanny ☺

dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem🙄 chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi😱 a zaznaczę że nie karmie 😬
my od razu po zakończonym połogu, też się bałam o ranę po cc, ale wszystko ok😀

dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem🙄 chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi😱 a zaznaczę że nie karmie 😬
U mnie problem z suchością pochwy 😣 czuje się gorzej niż przy pierwszym razie 😅 niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie 😣 nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersią 🙈

U mnie problem z suchością pochwy 😣 czuje się gorzej niż przy pierwszym razie 😅 niby ginekolog mi mówiła że przy kp tak może być i poleciła tabletki dopochwowe, które mają nawilzyć, ale średnio pomagaly więc przestałam je stosować. Było kilka prób, ale przez ból nie jestem w stanie 😣 nawet mi ochota przeszła... Jak dla mnie to duzy minus karmienia piersią 🙈
A żel nawilżający? :) mi np brakuje pieszczot piersi i seks w staniku mi przeszkadza 😂😂 bo ściany byłyby zachlapane

reklama
Do góry