Mój maluszek ma karuzelę nad główka i wyciąga łapki po chmurkę, księżyc. kupiłam mu już pierwszy gryzaczek taki cienki jak patyk z głową pandy to jak mu podam to trzyma i wklada do buzi ale żeby sam wziął to nie.Dzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
reklama
G
gość _199
Gość
Super sprawa, ale czekam aż będzie lepiej trzymał główkę.Czyli próbujemy
my już to zrobiliśmy bo mały darł się jak sam. raz się kąpie że mną raz z mężem i lubi. chociaż z naszej strony to raczej leżenie . ochoczo już wczoraj stopkami machał zabawnie było bo kopnął M w przyrodzenieCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.
dziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi a zaznaczę że nie karmie
tylko się nie śmiejcie mój wczoraj chciał rozpocząć ale powiedziałam że jakoś nie mogę kompletnie nic nie czułam nie wiem chyba się nie obraził bo powiedział że poczekamy ale zaczynam się nie pokoić kompletnie nie czułam piersi a zaznaczę że nie karmie
rosenberg
Fanka BB :)
Tak, już dawno, jakoś zaraz po 6 tygodniach od porodu czułam się na nowo niczym dziewicadziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
Ja kapalam się że starsza córka czasami ale jak byla starsza ale najpierw bralam prysznic z brudów wymyłam się wwszedzie i dopiero z córką do wody jakos tak uwazam, że każdy ma inną florę bakteryjnąCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.
Dla mnie seks teraz jest jedyną rozrywka takze z 4 razy w tygodniu obowiazkowo. Nawet jak maz wraca o 1 z pracy to działamy taze u mnie libido wysokie i u mężadziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?
G
gość _199
Gość
ZazdroszczęDla mnie seks teraz jest jedyną rozrywka takze z 4 razy w tygodniu obowiazkowo. Nawet jak maz wraca o 1 z pracy to działamy taze u mnie libido wysokie i u męża
Moja starsza córka ma atopowe zapalenie skory. I powiem Ci ze ciezko u niej zaleczyć czasami. Pokaz jak wygląda to u ciebie. Ja zaraz znajdę zdjęcie jak u corki to wygląda.Jeszcze jedno pytanie. Czy któryś maluszek z naszego forum mial lub skaze bialkowa ?
U nas twarz wyglada slabo, doktor twierdzi ze to AZS ale po żadnych kremach nie vhce zejść. Obawiam się czy to nie pokarmowe i nie czeka mnie kolejna zmiana mleka ;/
reklama
Ja niestety tez jeszcze nie. A minęło 3msc od porodu. Nie dość że pierwsze 2.5 miesiąca mialam problemy z gojeniem się rany po nacieciu i przez cale 2.5 miesiaca niesamowity bol. to teraz po tym problemie z gojeniem wlasnie ja mam opor psychiczny ;/ niby juz 2 tygodnie jest ok ale jakoś tak nie potrafię się przełamaćdziewczyny może zbyt intymne pytanie ale czy zaczęłyście współżycie?