reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No nie ma 😅 ja jem smażone i strączki itp i to w ogóle nie wpływa na młodego, nigdy kolki nie miał. Natomiast źle znosi pomidory i nabiał, ale to po matce bo ja ogólnie nabiału nie jadłam za wyjątkiem serków i jogurtów. No i coś jeszcze z wczoraj bo dzisiaj od rana urzyguje solidnie ,🤣 podejrzewam, ze po tym ferrero rocher, ktorego zjadlam cale pudełeczko 🙈🙈🙈
O jej zjadłabym Ferrero, za niedługo mam urodziny to może mi stary kupi 😜

i jak mała po szczepieniu? My jutro idziemy, mam stracha🥺
Ja też mam jutro. Czego się boisz? Które to wasze szczepienie ?

reklama
Moja zle reaguje na sernik😂krostkami na buzi. Ogólnie jem wszystko na co mam ochotę i najwyzej bede miala jedna noc z głowy 😁
Ja mam obsesję na punkcie tego waniliowego serka z biedronki vitello, sa takie kubki 400g i cały naraz wsuwam 🙈🙈🙈 i po tym nic mu nie jest, a wczoraj dolalam zwykłego mleka do kawy bo nie miałam jak zwykle roślinnego i dzisiaj od rana rzygowiny wszędzie 🤷

Ja mam obsesję na punkcie tego waniliowego serka z biedronki vitello, sa takie kubki 400g i cały naraz wsuwam 🙈🙈🙈 i po tym nic mu nie jest, a wczoraj dolalam zwykłego mleka do kawy bo nie miałam jak zwykle roślinnego i dzisiaj od rana rzygowiny wszędzie 🤷
I ty ważysz 6 kg mniej 🤣🤣 zazdroszczę na maksa, ja już nie mam sił do mojej wagi, nie da się całe życie być na diecie 🙄

Ja w ciąży ćwiczyłam , i generalnie uwielbiam sport, ale raczej gustowalam w bieganiu albo chodziłam długo na pole dance, piękne czasy 🤣 teraz póki co biegać nie mogę, więc szukam czegoś w domu. Ale planuje na wakacje kupić rower trójkołowy do biegania :D
Ja właśnie tych polskich nie lubię, jak dla mnie trochę nuda. Spróbuję tę co polecilas, dzięki ❤️
Jessica Mellet Brûle graisses. Polecam!

Dziewczyny jaki rozmiar pampersów noszą wasze maluchy ?
Ja rzadko zakładam, więc nie orientuje się, a chyba już mi z trójek wyrasta.

reklama
Do góry