Sylwia99
Fanka BB :)
3Dziewczyny jaki rozmiar pampersów noszą wasze maluchy ?
Ja rzadko zakładam, więc nie orientuje się, a chyba już mi z trójek wyrasta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3Dziewczyny jaki rozmiar pampersów noszą wasze maluchy ?
3 Generalnie pewnie by mi jeszcze weszła w 2 ale teść zrobił mi zapas 3Dziewczyny jaki rozmiar pampersów noszą wasze maluchy ?
Ja to mojego kładę obok siebie nalozku i ide spać, a on się patrzy godzinę w sufit i często sam z nudów zasypia
Jej ja przytyłam 21 kg i zostało mi jeszcze 3 do zrzucenia z tym że nie odchudzałam się w ogóle.
Ja miał dobrą formę jak chodziłam na pole dance, pod koniec 2019 roku, ale potem zaszłam w pierwszą ciążę, zanim doszłam do siebie to zaraz lockdown i kolejna ciąża, więc trochę przerwy miałam. Ale właśnie dużo biegałam miesiąc przed ciążą i to moje najlepsze wyniki były
My 2nosimy ale jak mi sie skoncza to w 3idziemy z lupiluSerio dziewczyny? To co ten mój taki niewymiarowy
To masz dobra przemiane materiNo właśnie ja ogólnie jem jak chłop tyle co mój facet, on waży 90kg, a ja 50
Kiedy ja 50 ważyłam... Chyba w podstawówceNo właśnie ja ogólnie jem jak chłop tyle co mój facet, on waży 90kg, a ja 50
Pierwsza ciążę poroniłam w listopadzie 2019.Jaka roznica jest miedzy dziecmi?
Ja 8kilo przytylam