To twoje maleństwo u fizjo czy zdjecie z neta ?Fizjo mowi żeby pilnowac barków żeby było jak tu. I że nie glowa jest ważna tylko barki. I klepać w pupcie żeby głowę podnosiła
reklama
Do tej pory nie kładłam. Ale skoro to pomaga to zacznę tak kłaść i zobaczymyJa mam Blizne cieniutką jak niteczka, ale w tym jednym miejscu co mi się otworzyło to jest nieco grubsza i dłużej się to goiło. Fatalnie jak to się otworzyło i siknelo z rany, myślałam że umrę że strachu, potem gorączki i człowiek się bał w ogóle dzwonić po lekarzach, bo zaraz że covid i by odseparowali mnie od dziecka, gdzie to była typowa gorączka w połogu.
Kładziesz jej pod paszki tak zawinięta pieluszkę ? U nas to pomogło.
G
gość _199
Gość
Nasz już tak trzyma główkę, do maty dostałam takiego rogala i właśnie go wkładałam pod paszki, niesamowity postęp.Do tej pory nie kładłam. Ale skoro to pomaga to zacznę tak kłaść i zobaczymy
Załączniki
To akurat kumpeli, ona robiła zdjęcia a ja glupia nie następnym razem zrobię!To twoje maleństwo u fizjo czy zdjecie z neta ?
Jak zawodowiec moja jeszcze daleko w tyleNasz już tak trzyma główkę, do maty dostałam takiego rogala i właśnie go wkładałam pod paszki, niesamowity postęp.
G
gość _199
Gość
Ja wy takie włosy im wyhodowałyscieTo akurat kumpeli, ona robiła zdjęcia a ja glupia nie następnym razem zrobię!
Ja duzo pizzy w ciazy jadlamw sumie najczęściej a tak serio to starsza moja miala o wiele więcej wlosow i gęste a ta to ma slabiutkieJa wy takie włosy im wyhodowałyscie
O matko naprawde świetnie. A ile ma dokladnie ? Ten rogal nie byl za gruby ? Ja tez dostalam do maty ale wydaje mi się bardzo dużyNasz już tak trzyma główkę, do maty dostałam takiego rogala i właśnie go wkładałam pod paszki, niesamowity postęp.
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
Ja zawsze kładę synka na podłodze na macie piankowej, bo właśnie wydaje mi się że łóżko czy kanapa są za miękkieDziewczyny i widzę że duzo z was cwiczy dzieci na łóżkach czy wersalkach... nie jest to za miękkie podłoże?