Moja 5 latka co chwile przychodzi przytula się i mowi kocham cie mamusiu jest mega słodka, tulamy się masujemy brzuszek i chyba jej tak zostanie oczywiście nie taki ideał z niej bo wczoraj w złości mowi do mnie,, jesteś wredna koza,,Ja juz widze jak ona szybko rośnie a minęło dopiero 3 miesiace. I wiem ze ten czas tak szybko minie ze za chwile bedzie sama uciekała bo przytulic sie bedzie wstyd i dać buziaka. Dlatego teraz regeneruje sily i zaciskam żeby i jak potrzebuje tego to przytulam i noszę. Chociaz wiem ze gdybym miała drugie dziecko to starałabym sie przyzwyczaić żeby usypiamy sama itp. Ale kazde dziecko jest inne
reklama
My tak mieliśmy z tymi gazami i bólem brzuszka gehenna kolejne beznadziejne jakieś suplementy które nawet nie da lekami kazał szptycować, zmiana mleka na nutramingen - przed trzegam śmierdzi jak g...kto to pije, potem bebilon pepti a potem jeszcze proponowali nan bez laktozy aż powiedziałam basta będzie pil ekologiczne tak jak chciałam od początku (w szpitalu od adzili bo wczesniak) przeszliśmy na holle bio a2 z 1 i jest spokój od 6 ms zamierzam zmienić na kendamil bo holle ma w składzie olej palmowy niby z uprawnień eko ale jednak.My dzos idziemy do pediatry znowu bo mala dostala wysypki na buziulce. Podejrzewam ze od zelaza bo ponownie zostalo włączone... wtedy zapytam o te lezenie ma brzuszku i skręcanie tej główki. Może coś podpowie. A poza tym małą strasznie mecza gazy. Niby nie ma problemu z odgazowaniem się, ale puszcza takie baki ze sie sama wybudza ze snu ;D i tak często ze masakra. Jakby mnóstwo tego miala w brzuszku. Może to alergiczne albo taka natura
Nawet nie czytajcie co jest w tych wszystkich mieszkań włos na głowie się jeży.
Dwa tygodnie i wszystko ustąpiło kupy normalne, bąków brak, brzuszek rozluźniony
A nie chciałaś karmic tym capri care? Ja zamierzam po pol roku karmic właśnie tym. Nie ma oleju palmowego w składzie. Kupilam puszkę 1 wrazie co żeby mieć w domu. Teraz jestem bardziej świadoma skladow mleka, kiedyś nie patrzylam na to niestetyMy tak mieliśmy z tymi gazami i bólem brzuszka gehenna kolejne beznadziejne jakieś suplementy które nawet nie da lekami kazał szptycować, zmiana mleka na nutramingen - przed trzegam śmierdzi jak g...kto to pije, potem bebilon pepti a potem jeszcze proponowali nan bez laktozy aż powiedziałam basta będzie pil ekologiczne tak jak chciałam od początku (w szpitalu od adzili bo wczesniak) przeszliśmy na holle bio a2 z 1 i jest spokój od 6 ms zamierzam zmienić na kendamil bo holle ma w składzie olej palmowy niby z uprawnień eko ale jednak.
Dwa tygodnie i wszystko ustąpiło kupy normalne, bąków brak, brzuszek rozluźniony
Ale Capri care chyba jest to mleko kozie jak dobrze kojarzę?A nie chciałaś karmic tym capri care? Ja zamierzam po pol roku karmic właśnie tym. Nie ma oleju palmowego w składzie. Kupilam puszkę 1 wrazie co żeby mieć w domu. Teraz jestem bardziej świadoma skladow mleka, kiedyś nie patrzylam na to niestety
U nas brzuszek niby miekki ale gazy przeokropne. Mala byla na nanie zwykłym- zaparcia. Potem nitramigrn lgg bylo ok ale został zmieniony sklad i po tym mega biegunki i mega niespokojna. Przeszliśmy na nan z plusem i spokojna jest w miare. Kupy rozne ale gazy takie ze aż wstyd gdzies z małą wyjsc bo wali jak dorosły;DMy tak mieliśmy z tymi gazami i bólem brzuszka gehenna kolejne beznadziejne jakieś suplementy które nawet nie da lekami kazał szptycować, zmiana mleka na nutramingen - przed trzegam śmierdzi jak g...kto to pije, potem bebilon pepti a potem jeszcze proponowali nan bez laktozy aż powiedziałam basta będzie pil ekologiczne tak jak chciałam od początku (w szpitalu od adzili bo wczesniak) przeszliśmy na holle bio a2 z 1 i jest spokój od 6 ms zamierzam zmienić na kendamil bo holle ma w składzie olej palmowy niby z uprawnień eko ale jednak.
Nie, ja nic nie czuje. Rany tez nie odczuwam juz. A jak karmisz? Jak mm to moze byc nadchodzaca miesiaczka faktycznie.Dziewczyny po cc. Czy macie czasem bóle podbrzusza? Mnie od 3 dni męczy i nie wiem czy to zbliżający się okres czy coś złego sie dzieje
Tak jest to mleko kozie co w ogóle mi nie przeszkadza. Dużo czytalam analizowalamAle Capri care chyba jest to mleko kozie jak dobrze kojarzę?
Michalina_25
Fanka BB :)
no właśnie mam takie same odczucie, ze nie wiem co to za ból. przy połogu nie mialam takich bóli a teraz 8 tygodni po sie zaczełyJa miałam paradoksalnie dopiero po połogu. Takie dziwne, ni to na okres, ni jajniki ale byłam potem u gina 9 tygodni po porodzie i wszystko ok.
Michalina_25
ja sama sie tam dotykam ale nie daj boże zeby kto inny mi brzuch dotknalMnie kilka razy pobolewało, tak jak na okres właśnie, ale póki co okresu nie ma Zdecydowanie częściej boli mnie blizna, byłam u fizjo i miałam ją mobilizować, ale szczerze mówiąc nie lubię jej dotykać, a do tego zwyczajnie mi się nie chce
reklama
Michalina_25
ja rodziłam 2.03, 6 tygodni po porodzie byłam na kontroli lekarz powiedział ze wszystko super zagojone i widac jakby byla owulacja wiec mam sie spodziewac okresu do 2 tygodni. Minely juz prawie 3 i zaczal sie taki dziwny bol, po wydzielinie nie wyglada jakby mial sie okres zaczac wiec nie wiem...Też tak miałam. Rodziłam 12.02. Właśnie skończyłam pierwszy okres trwał 10 dni mogę to nazwać jednym słowem patologia!!!
Krwawilam tak że co 1h podkładkę zmieniałam. Nawet byłam na dyżurze i wypisali mi tabletki na zatrzymanie krwawienia jak będzie powyżej 12 dni na szczęście ustallo.
Bardzo ważne zelazo trzeba łykać 20mg właściwie lekarz powiedział że kobiety przy każdym okresie co ms powinny łykać ja biorę solgar bo nie ma po nim zaparć ale biofer tańszy i też tak działa dobrze.
Ale nie wiem kiedy rodziłaś może nie mobilizujesz blizny i w środku Cię bolą warstwy szyć. Miałaś usg kontrolne z oceną blizny?