reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszal

reklama
Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
Masakra dosc duzo z Was maja problemy ze tak placza te dzieci niewiadomo o co i ten skok moj skonczy te 3miesiace 5maja i ani nie placze tak za bardzo tylko jak jest glodny kolek tez nie mial tylko problem z kupkami byl robil tylko 1 na 3dni a teraz jest poprawa bo 1 dziennie robi sa pewnie dzieci co kilka dziennie robi😆jutro ide na bioderka i potem 18maja szczepienie😢

polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody 🤗
Akurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajki😆

oo jak słodziutko wtulona 😍 mój jak go tylko wkładam to darcie się niesamowite dlatego odrazu nie zawiązuje i trochę pobujam i wtedy. Ale potem śpi jak zabitek nic mu nie przeszkadza😝.
Jak ubierasz małą pod chustę tak samo jak bez?
Cieniej ja ubieram. Bo się grzeje o mnie. Dzisiaj tak na 13 stopni. Miala bodziak na krótki rękaw i dresowa bluze.

reklama
Do góry