U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszalDziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
2 dzień.Jak długo u Was już to trwa?
Dokładnie jakbym o Julku słyszała.U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszal
Red castle. Czy moja córka pierwsza była taka? Hmmmm nie wiem sama. Wszystko bardziej przeżywałam ja się stresowałam. Tu mam wiekszy luz i chyva dlatego to sprawniej idzieJaka masz chuste?
polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody
Jak pomóc niemowlęciu zasnąć? - portal DOZ.pl
Przeczytaj artykuł '' w czytelni portalu DOZ.pl. Poznaj nasze porady i ciekawostki na temat leków, kosmetyków, wyrobów medycznych oraz zdrowego stylu życia.
www.doz.pl
oo jak słodziutko wtulona mój jak go tylko wkładam to darcie się niesamowite dlatego odrazu nie zawiązuje i trochę pobujam i wtedy. Ale potem śpi jak zabitek nic mu nie przeszkadza.My dzisiaj i wxozraj pierwsze spacery z chusta
Jak ubierasz małą pod chustę tak samo jak bez?
marta18691
Masakra dosc duzo z Was maja problemy ze tak placza te dzieci niewiadomo o co i ten skok moj skonczy te 3miesiace 5maja i ani nie placze tak za bardzo tylko jak jest glodny kolek tez nie mial tylko problem z kupkami byl robil tylko 1 na 3dni a teraz jest poprawa bo 1 dziennie robi sa pewnie dzieci co kilka dziennie robijutro ide na bioderka i potem 18maja szczepienieDziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje
marta18691
Akurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajkipolecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody
Jak pomóc niemowlęciu zasnąć? - portal DOZ.pl
Przeczytaj artykuł '' w czytelni portalu DOZ.pl. Poznaj nasze porady i ciekawostki na temat leków, kosmetyków, wyrobów medycznych oraz zdrowego stylu życia.www.doz.pl
Cieniej ja ubieram. Bo się grzeje o mnie. Dzisiaj tak na 13 stopni. Miala bodziak na krótki rękaw i dresowa bluze.oo jak słodziutko wtulona mój jak go tylko wkładam to darcie się niesamowite dlatego odrazu nie zawiązuje i trochę pobujam i wtedy. Ale potem śpi jak zabitek nic mu nie przeszkadza.
Jak ubierasz małą pod chustę tak samo jak bez?
Gdzie na bajki! Przestan taki maluch powinien nie oglądać tv.. Ja to odwracam ja od telewizora bo wiem, że jej mózg najbardziej teraz pracujeAkurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajki
reklama
marta18691
Ostatnia edycja: