reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
Przemywam tylko i ewentualnie smaruję czasami u góry czoło i po bokach linomagiem zielonym bo ma suchą skórę po szpitalu, tam mu pobierali krew z główki i od dezynfekowania się czasami jeszcze troszkę łuszczy w tych miejscach.

Młody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień 🙈 rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny 🤭 na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek 🥵
Chyba trochę za dużo wrażeń, bo marudził chwilę w domu.

Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić 😅 i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji 🤣 i nie wiem jak to taktownie rozegrać 🙈

Młody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień 🙈 rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny 🤭 na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek 🥵

Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić 😅 i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji 🤣 i nie wiem jak to taktownie rozegrać 🙈
Jesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonic 😉

Jesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonic 😉
Tylko że ja nie mam do niej nr osobistego, tylko ten do recepcji. Także mam dzwonić do recepcji 🤷 i właśnie nie wiem jak miałoby to wyglądać bo ona przyjmuje tylko dwa dni w tygodniu 🤔

Ja w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce 😂 w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci 😂bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam 😂 skierowanie na wyniki, do alergologa 😂😂 i zawsze się zgadza 😂 ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktor

Ja w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce 😂 w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci 😂bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam 😂 skierowanie na wyniki, do alergologa 😂😂 i zawsze się zgadza 😂 ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktor
Dokladnie - powiedz ze doktor kazala Ci sie kontaktowac przez ten numer i czy moga Cie przelaczyc 😌

reklama
Pomimo ciężkiego wieczoru, Lena wstała dopiero chwilę przed 5, narzeczony nakarmił i przebrał położył spać i wstała o 8:30 😄 tak to mi się podoba 😄 i teraz niedawno co zasnęła 😅 obiad przygotowany, tylko rybę usmażyć zostało 😄😄

Załączniki

• IMG_20210423_101743.jpg
    IMG_20210423_101743.jpg
    171 KB · Wyświetleń: 90
Do góry