My tylko przemywamy na razie. Solą fizjologiczną.Dziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Przemywam buzię i smaruje kremem elodermDziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
Ja tylko wodą przemywamDziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
rosenberg
Przemywam tylko i ewentualnie smaruję czasami u góry czoło i po bokach linomagiem zielonym bo ma suchą skórę po szpitalu, tam mu pobierali krew z główki i od dezynfekowania się czasami jeszcze troszkę łuszczy w tych miejscach.Dziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
rosenberg
Młody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek
Chyba trochę za dużo wrażeń, bo marudził chwilę w domu.
Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji i nie wiem jak to taktownie rozegrać
Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji i nie wiem jak to taktownie rozegrać
Jesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonicMłody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek
rosenberg
Tylko że ja nie mam do niej nr osobistego, tylko ten do recepcji. Także mam dzwonić do recepcji i właśnie nie wiem jak miałoby to wyglądać bo ona przyjmuje tylko dwa dni w tygodniuJesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonic
Ja w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam skierowanie na wyniki, do alergologa i zawsze się zgadza ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktorMłody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek
Dokladnie - powiedz ze doktor kazala Ci sie kontaktowac przez ten numer i czy moga Cie przelaczycJa w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam skierowanie na wyniki, do alergologa i zawsze się zgadza ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktor
reklama
Sylwia99