marta18691
Fanka BB :)
Szalona babkaCo Ty jej dajesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szalona babkaCo Ty jej dajesz
Ja staram się jeszcze nie zanurzac. Przemywam guzikami jak cosDziewczyny tak się zastanawiam czy jak kąpiecie swoje maluszki to zanurzacie im uszy?
Mój czasem jeszcze ma, ale się nie wybudza.Hej dziewczyny - czy Wasze dzieci maja nadal efekt moro? Czy potrafi je wybudzic?
My nie zanurzamy. Nawet jak jej glowe polewamy to staramy sie tak zeby do uszek woda nie wlecialaDziewczyny tak się zastanawiam czy jak kąpiecie swoje maluszki to zanurzacie im uszy?
Jak myje jej głowę to nie przejmuje się gdy woda leci do uszu. Gdyby basen był już otwarty to bym ją zapisała na pływanie dla maluszkowDziewczyny tak się zastanawiam czy jak kąpiecie swoje maluszki to zanurzacie im uszy?
To samo u nas, bo często zdarzy się, że ta woda się dostanie, później tylko patyczkiem z zewnątrz przecieram. Też bym na basen wygoniła ją z ojcemJak myje jej głowę to nie przejmuje się gdy woda leci do uszu. Gdyby basen był już otwarty to bym ją zapisała na pływanie dla maluszkow
Ja ide do fizjo z mala. Pan Sebastian u nas w mieście jest najlepszy ale ma bardzo brutalna metodę vojty. Najbardziej skuteczna ale hardcorowa. Mam nadzieję, że nic nie znajdzie u Hani chociaz ja podejrzewam asymetrieMy bylismy wczoraj u fizjo - bardzo polevam wizyte jesli macie jakiegos sprawdzonego. Pokazala nam sporo fajnych pozycji do trzymania i jak w miare bezkolizyjnie przewracac na brzuszek. Nam wlasnie zwrocila uwage na ten efekt moro - ze mala ma bardzo mocny i ewidentnie ja ta przeraza, poradzila nam zeby trzymac jej raczki blisko klatki piersiowej, a corke jak najczesciej w pozycji fasolki. I powiem Wam ze to naprawde nam pomaga. Malutka ewidentnie sie przy tej pozycji uspokaja. Wlasnie zamowilam pieluchy bambusowe i bedziemy probowali otulania, mamy jeszcze w planach konsultacje do chustonoszenia i zobaczymy czy to sie sprawdzi w naszym przypadku