My również mamy innofer baby a mala jest juz ponad 5kg. Nikt nawet nie wspominal ze jest zwykly innofer na który trzeba przejśćTe baby mamy
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No ja tez nawet nie wiedzialamMy również mamy innofer baby a mala jest juz ponad 5kg. Nikt nawet nie wspominal ze jest zwykly innofer na który trzeba przejść
A takie nie przyjemne pytanie, jakiego koloru kupy robia wasze dzieciaki po żelazie? U nas kolor znacznie sie zmienil w kierunku hmm zieleni tak jakby. I zastanawiam się czy to normalne
No ja tez nawet nie wiedzialam
marta18691
marta18691
U mnie takie musztardowe sa przewaznieA takie nie przyjemne pytanie, jakiego koloru kupy robia wasze dzieciaki po żelazie? U nas kolor znacznie sie zmienil w kierunku hmm zieleni tak jakby. I zastanawiam się czy to normalne
U nas wczoraj z palca pobierali. Matko tak go wymęczyli że masakra. Bo krew nie leciała a one przyciskaly ten palec i trwało to mega długo. Mały się tak darł że myslalam ze gardło zedrze. Porażka jakaś. A na koniec mi powiedziały te pielęgniarki że chyba jest za mało i nie wiadomo czy wyjdzie badanie. Już się nigdy nie zgodzę na pobieranie krwi z palcaMaluszek ma teraz 7 tygodni i wazy 4840 gram. Pobieraja nam z raczki-albo z dloni albo w stawie lokciowym.
U nas się pojawiały grudki takie ciemniejsze w kupie.A takie nie przyjemne pytanie, jakiego koloru kupy robia wasze dzieciaki po żelazie? U nas kolor znacznie sie zmienil w kierunku hmm zieleni tak jakby. I zastanawiam się czy to normalne
Ile ma??? Mojej żaden jeszcze się nie rusza2zabki nam wydpadly i wrozka zebuszka byla❤
marta18691
6lat i 3miesiace no juz ma 2dolne jedynki wyszlyIle ma??? Mojej żaden jeszcze się nie rusza
reklama
marta18691
Co za glupie baby to z raczki nie szlo?U nas wczoraj z palca pobierali. Matko tak go wymęczyli że masakra. Bo krew nie leciała a one przyciskaly ten palec i trwało to mega długo. Mały się tak darł że myslalam ze gardło zedrze. Porażka jakaś. A na koniec mi powiedziały te pielęgniarki że chyba jest za mało i nie wiadomo czy wyjdzie badanie. Już się nigdy nie zgodzę na pobieranie krwi z palca