reklama
Dodam ze te wlochate nogi naleza do mezaA tutaj nasze pyzate uśmieszki
Jakie zgrabneDodam ze te wlochate nogi naleza do meza
Ale slodziak a to obrażona siostra bliźniaczkaA tutaj nasze pyzate uśmieszki
Załączniki
Sylwia99
Fanka BB :)
No moja teraz coraz dłużej trzyma glowke na prosto upodobała sobie Twoja jedną stronę i koniec.u nas z bioderkami wszystko właśnie wszystko ok. Do spania kładłam ją raz na lewą raz na prawą stronę specjalnie. A mimo wszystko mała lubi się skręcać w jedną stronę ;/ Jak nie śpi to staram się jej prostować głowkę i zajmować z tej drugiej strony, ale jak śpi nie mam serca jej ruszać... bez spania podkładamy pieluchy itp ale mam wrażenie że to przyzwyczajenie zostało po ssaniu piersi. Bo pokarm miałam tylko właśnie w jednej. I zawsze jak jest głodna to się odwraca w tą stronę i szuka ;/
marta18691
Super❤Taki uśmiech z okazji skończonych 2 miesięcy
Ale slodziak a to obrażona siostra bliźniaczka
marta18691
U nas tak jest ze glowe na jedna stronę podkladam poduszkeDziewczyny a czy u Was dzieciaki mają tendencje do skręcania główki w jedną stronę? U mnie mala bardzo lubi leżeć z glowka skrecona w prawa stronę. Mam wrażenie że w lewa jej się nie vhce albo nie moze skręcić. Jeden pediatra mowi ze to normalne. Drugi kazal podkładać pieluche żeby utrudnić widzenie wlasnie z tej ulubionej strony. U was tez tak jest ? Czy mam się juz czym martwic?
U nas też ciągle w prawo. Pediatra mówiła żeby właśnie układać podczas snu na tą nie lubianą stronę i podkładać pieluchę. Ale ja zauważyłam że o ile w czasie leżenia już ładnie przekręca główkę to w pionie jak jest do odbicia to ciągle tylko na prawo. I złapałam się na tym że podnoszę ciągle na prawą rękę i to chyba dlatego. Bo jak zaczęłam podnosić na lewą to jest lepiej. Ale widać że jednak sprawia mu to trochę wysiłku i odgina się przy tym do tyłu. Też planujemy wybrać się do fizjo chociaż moja mama mówi że jestem przewrażliwiona. Przyznaję że trochę tak jest, ale to pierwsze moje dziecko więc daje sobie przyzwolenie A w ogóle to dziewczyny ja poczułam bardzo duży instynkt macierzyński i chciałabym już mieć drugie Też tak macie?Dziewczyny a czy u Was dzieciaki mają tendencje do skręcania główki w jedną stronę? U mnie mala bardzo lubi leżeć z glowka skrecona w prawa stronę. Mam wrażenie że w lewa jej się nie vhce albo nie moze skręcić. Jeden pediatra mowi ze to normalne. Drugi kazal podkładać pieluche żeby utrudnić widzenie wlasnie z tej ulubionej strony. U was tez tak jest ? Czy mam się juz czym martwic?
reklama
Koniecznie daj znać co ci powie. Tez się zastanawiam czy zostawić ja w spokoju i czy samo przejdzieU mniw ten problem jest, lubi lewa strone... Dzis az sie zmartwilam co ja przesune to ona znowu. Maz juz na mnie krzyczy dzis żebym dala jej spokoj. Jutro umowie ja do fizjo