reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Takie włoski ma jak nasz Fifi zuch dziewczyna!Ciotki kochane zaczynam byc coraz silniejsza
Zobacz załącznik 1261542
A najfajniejsze jest ta gora czarna, potem wytarty pasek i na dole znow włosyTakie włoski ma jak nasz Fifi zuch dziewczyna!
Michalina_25
to u mnie i ciąża ciągle z jakimiś dolegliwościami i teraz też znowu to katarek, to kolki, to zachłyśniecie i tak w kółkoJa jak bylam w ciąży to mówiłam, ze pierwszy i ostatni raz. też trochę przeszłam, bo i w szpitalu 3 razy leżałam, leki ciągle jakieś nowe, leżenie, ciągłe skurcze i wgl ale już o tym zapomniałam i chętnie bym Oliwce zrobiła jakieś rodzeństwo
Michalina_25
super u nas leżenie na brzuchu kończy sie po minucie płaczemCiotki kochane zaczynam byc coraz silniejsza
Zobacz załącznik 1261542
Sylwia99
Na porodówce mówiłam, że więcej dziecka żadnego nie będzie ale planuje dopiero za jakieś 4/5 lat. Chcę skupić się na jednej, chce zapewnić jej to, czego ja nie miałam.U nas też ciągle w prawo. Pediatra mówiła żeby właśnie układać podczas snu na tą nie lubianą stronę i podkładać pieluchę. Ale ja zauważyłam że o ile w czasie leżenia już ładnie przekręca główkę to w pionie jak jest do odbicia to ciągle tylko na prawo. I złapałam się na tym że podnoszę ciągle na prawą rękę i to chyba dlatego. Bo jak zaczęłam podnosić na lewą to jest lepiej. Ale widać że jednak sprawia mu to trochę wysiłku i odgina się przy tym do tyłu. Też planujemy wybrać się do fizjo chociaż moja mama mówi że jestem przewrażliwiona. Przyznaję że trochę tak jest, ale to pierwsze moje dziecko więc daje sobie przyzwolenie A w ogóle to dziewczyny ja poczułam bardzo duży instynkt macierzyński i chciałabym już mieć drugie Też tak macie?
Sylwia99
Moja czuprynkę ciemniejszą ma na górze, a na dole też włoski a na środku lekko wytarte a z przodu jasne maA najfajniejsze jest ta gora czarna, potem wytarty pasek i na dole znow włosy
U mniw jest roznica 5 lat i teraz stwierdzam ze to dobra różnica. Niby bawic sie nie beda razem. Lexz pozniej ta roznica sie wyrówna. Moglam poświęcić 5 lat uwagi dla Basi.i wychowaliśmy ja super. Ma poczucie bezpieczenstwa, miłości itp itd. Ja np nie pamiętam, żeby moi rodzice mowili kocham Cie. Ja powtarzam codziennie, i jest to bardzo mile jak podchodzi do Ciebie mala istota przytula Cie i mowi,, kocham Cie mamusiu,,Na porodówce mówiłam, że więcej dziecka żadnego nie będzie ale planuje dopiero za jakieś 4/5 lat. Chcę skupić się na jednej, chce zapewnić jej to, czego ja nie miałam.
reklama
kwiatek250
Moja kondycja po ponad 4 miesiącach leżenia w łóżku jest gorzej niż tragiczna..., jak pomyślę, że przez ponad 20 lat grałam regularnie w siatkę, a teraz po ciąży nie jestem w stanie wykonać prostych ćwiczeń, które robiłam wiosną w zeszłym roku, to mi się płakać chce. Mój wiek i stare kości mi nie pomagają, leżenie w łóżku przez 4 miesiące mnie dobiło i do tego ja w ciąży przytyłam 20kg i jeszcze 6,5kg mam do zrzucenia, ogólnie ciężko mi jest, ale ćwiczę i próbuję coś ze sobą zrobić, bo teraz źle się czuję w moim ciele.