marta18691
Fanka BB :)
Na macie rysy strasznie widacMi firma teraz oblicza ile za kuchnie i w macie wmi w lakierze. Moj kolega je robi i mowi ze niby na macie gorzwj wszystko widac i on poleca lakierowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na macie rysy strasznie widacMi firma teraz oblicza ile za kuchnie i w macie wmi w lakierze. Moj kolega je robi i mowi ze niby na macie gorzwj wszystko widac i on poleca lakierowane
Ja to kuchnie mam dosc duza około 32metrow bo to kuchnia z jadalnia otwarta przestrzeń taka jestJa sobie wymyśliłam same dolne szafki. W sumie na górne nie mam za wiele miejsca na ścianach, a mam spiżarnię niewielką to może się pomieszczę jakoś O takie zdjęcie mnie zainspirowało
Strasznie masz z tym Twoim malym ze tak placze ciaglemojego to nie slychac czasami zastanawiam sie czy ja mam dziecko w domuU mojego cwaniaka dźwięki suszarki z YT nie działają, a suszarka już tak (ale też nie zawsze, zależy czemu ryczy), więc raczej nie stosuję tej metody, bo zbankrutujemy na prądzie odkryłam jeszcze jedną metodę, niestety działa tylko chwilowo: jak zaczyna się drzeć w niebogłosy, to ja się drę razem z nim jeszcze głośniej i wtedy mu się algorytm nie zgadza, na chwilę przestaje i zdziwiony patrzy na mnie, po czym znów ryk
Tak ciekawe co takie dziecko psychologowi powie. Litości to co on, by powiedział, jakby moją wrzeszcąca w niebogłosy usłyszał.Siedze dzisiaj u teściów. I gadamy o wczorajszych urodzinach i gadamy o tym chlopczyku co sie darł jak szalony tesciu owinni go dac do psychologa bo co to później będzie i szczerze nie wiem czy sie śmiać czy płakać wykształcony człowiek a takie glupoty gada.
Ciągle nie płacze wydaje mi się, że płacze raczej przeciętnie, zazwyczaj jak czegoś chce, teraz np. od jakichś 2h słodko śpi na tatusiu, który też śpiStrasznie masz z tym Twoim malym ze tak placze ciaglemojego to nie slychac czasami zastanawiam sie czy ja mam dziecko w domu
Co naklepsze moj maz siw darł podobno dzien i noc mogl go dac do psychologa moze teraz bylby mi z nim łatwiejTak ciekawe co takie dziecko psychologowi powie. Litości to co on, by powiedział, jakby moją wrzeszcąca w niebogłosy usłyszał.
W nocy nie odbija w dzien takHej dziewczyny. U mnie kolejna noc przestawiania małą na dostawkę do łóżka;D i powiem Wam ze narazie nie idzie tak źle;p mała spi u siebie ;D a ja jestem mniej obolala i wyspana bardziej;D
Dziewczyny karmiace mm - czy wasze dzieci zawsze odbijaja po karmieniu? U mnie przestala mala odbijać glownie po karmieniach nocnych
No to dobrzeCiągle nie płacze wydaje mi się, że płacze raczej przeciętnie, zazwyczaj jak czegoś chce, teraz np. od jakichś 2h słodko śpi na tatusiu, który też śpi
często w nocy nie odbijamy, w dzień staramy się zawszeHej dziewczyny. U mnie kolejna noc przestawiania małą na dostawkę do łóżka;D i powiem Wam ze narazie nie idzie tak źle;p mała spi u siebie ;D a ja jestem mniej obolala i wyspana bardziej;D
Dziewczyny karmiace mm - czy wasze dzieci zawsze odbijaja po karmieniu? U mnie przestala mala odbijać glownie po karmieniach nocnych