Ja też zacznę od wody, żeby przyzwyczaić, soki jako dodatek zobaczymy tylko, czy nam się uda, bo z dzieciakami czasem ciężko wygraćJa wgl nie mam w planie nawet, jak będzie większa dawać wodę z sokiem, siostra dzieci nauczyła swoje i soki jej idą jak nie wiem co. Samej wody nie chcą pić.
reklama
Profilaktycznie lek kazała podać? U nas to lek na zbicie gorączki dopiero powyżej 38,5 kazali podawać, a że u nas było 38,7 tylko przez chwilę (termometr pokazywał skrajnie różne wartości), to nic nie podałamMy dzisiaj też szczepienie, zdecydowaliśmy się na 5w1. A ja tak się stresuje od rana, biedactwo kochane będą kłuć... Dopiero na 15:30. Położna poleciła podać po szczepieniu profilaktycznie pedicetamol i posmarować altacetem.
Nie strasz mnie, bo jw zaraz jadę i bardziej panikuje niz dzieciU nas mala od wczoraj marudna. Niby goraczki nie ma ale niestety na obu nóżkach obrzek po podaniu szczepionki ;/
zgredzus
Fanka BB :)
Ja nab12.45 i też panikuje od wczoraj
Nie strasz mnie, bo jw zaraz jadę i bardziej panikuje niz dzieci [emoji23][emoji23]
marta18691
Ja 3 szczepienie mam 18maja
U mnie mala szczepienie luks. Vhwila krzyku i zaraz uśmiech. Ale za to od wczoraj maruda jakich mało i jeszcze obrzek na obu nóżkach. ;/Nie strasz mnie, bo jw zaraz jadę i bardziej panikuje niz dzieci
Karolina9933
Wasze dzieci też tak pchają już rączki do buzi? Synek wsadza całe piąstki. Teraz zamiast normalnych jedno czy dwugodzinnych drzemek robi turbodrzemki po 20 min i jak tylko wstanie znowu wpycha łapki
KarolinaAnna.K
Tak, niestety moja też pcha :/Wasze dzieci też tak pchają już rączki do buzi? Synek wsadza całe piąstki. Teraz zamiast normalnych jedno czy dwugodzinnych drzemek robi turbodrzemki po 20 min i jak tylko wstanie znowu wpycha łapki
reklama
Ja samego szczepienia siw niw boje tylko powiklan.U mnie mala szczepienie luks. Vhwila krzyku i zaraz uśmiech. Ale za to od wczoraj maruda jakich mało i jeszcze obrzek na obu nóżkach. ;/