reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas czasami nawet zdarza się chlust świeżym albo lekko strawionym (chociaż to już mniejsze ilości) i też to konsultowałam no i zdarza się 🤷🤷🤷 pan doktor dokładnie obejrzał na wszystkie strony i dwa razy podczas badania sporo ulał a już był długo po jedzeniu i nawet powieką lekarzowi nie drgnęła 😂🙈 a ja do niego że o nie, znowu ulał i że to notoryczne, czasami chluśnie, że się martwiłam że to refluks patologiczny, a Pan doktor wzruszył ramionami i powiedział, że to się zdarza bardzo często 🤷 jeśli cały czas tak ulewa, ale chętnie je i przybiera to nie ma się co stresowac. dzieci z patologicznym refluksem często odmawiają jedzenia nawet jak są głodne bo im się kojarzy z bólem i wracaniem się pokarmu

reklama
U nas czasami nawet zdarza się chlust świeżym albo lekko strawionym (chociaż to już mniejsze ilości) i też to konsultowałam no i zdarza się 🤷🤷🤷 pan doktor dokładnie obejrzał na wszystkie strony i dwa razy podczas badania sporo ulał a już był długo po jedzeniu i nawet powieką lekarzowi nie drgnęła 😂🙈 a ja do niego że o nie, znowu ulał i że to notoryczne, czasami chluśnie, że się martwiłam że to refluks patologiczny, a Pan doktor wzruszył ramionami i powiedział, że to się zdarza bardzo często 🤷 jeśli cały czas tak ulewa, ale chętnie je i przybiera to nie ma się co stresowac. dzieci z patologicznym refluksem często odmawiają jedzenia nawet jak są głodne bo im się kojarzy z bólem i wracaniem się pokarmu
O nie, to moja patologicznego refluksu nie ma na 100%, bo jak widzi cycka lub butelkę, to rwie się do jedzenia jak nie wiem co i nic jej nie powstrzyma przed opróżnieniem do końca🤭😋💪, a policzki ma już jak maleńki chomik😂😀😛.

O nie, to moja patologicznego refluksu nie ma na 100%, bo jak widzi cycka lub butelkę, to rwie się do jedzenia jak nie wiem co i nic jej nie powstrzyma przed opróżnieniem do końca🤭😋💪, a policzki ma już jak maleńki chomik😂😀😛.
Haha mój to samo 😁🙈 przed chwilą darł się strasznie i płakał, że raczyłam zmieniać pieluchę, kiedy on chce jeść, dostał cyca i tankuje sobie spokojnie 🙂 a mama głodna, bo po pierwszym cycu zasnął no to ja z nim zamiast śniadanie szykować 🤭

Jejku, wszyscy sie martwia czy dzieciaczki nie za malo przybieraja, a ja mam odwrotna sytuacje po ostatniej wizycie u pediatry. Dokladnie w skonczonym 5 tygodniu synek wazy 4340 gram, czyli przez ostatnie 2 tygodnie przybral 720 gram 🙈🙈🙈 Karmimy sie glownie mm, bo cycek jest juz raczej z potrzeby bliskosci i odciagam dobowo jakies 100 ml i daje w butelce. Jak przybieraja Wasze maluchy tylko na mm?
Ps. To moj skarbek

Załączniki

• 79D23138-C6AD-4C4A-A6FA-ED8F55126508.jpeg
    79D23138-C6AD-4C4A-A6FA-ED8F55126508.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 82
Jejku, wszyscy sie martwia czy dzieciaczki nie za malo przybieraja, a ja mam odwrotna sytuacje po ostatniej wizycie u pediatry. Dokladnie w skonczonym 5 tygodniu synek wazy 4340 gram, czyli przez ostatnie 2 tygodnie przybral 720 gram 🙈🙈🙈 Karmimy sie glownie mm, bo cycek jest juz raczej z potrzeby bliskosci i odciagam dobowo jakies 100 ml i daje w butelce. Jak przybieraja Wasze maluchy tylko na mm?
Ps. To moj skarbek
Moj maly 200gram na tydzien przybiera wazy 4400 gram 5 kwietnia 2miesiace skonczyl

reklama
Do góry