reklama
marta18691
Fanka BB :)
No dokladnie ja ani razu nie wymiotowolwalam jedynie mam wyostrzony wech na rozne zapachy i nie lubię co niektorych np zapachu do dezynfekcji rakJak tak czytam, że wszystkie prawie macie takie objawy i gorzej się czujecie to zaczynam aż się zastanawiać czy ze mną jest wszystko ok i z ciążą skoro czuje się całkiem dobrze
marta18691
Wspolczuje skąd ten krwiak?Hey dziewczyny ja dziś dostałam krwawienia i zaliczyłam awaryjną wizytę u nie swojego gina, jechałam do niego z najgorszym scenariuszem, masakra no cóż mam szczęście - jest mój Maluszek i nieszczęście - paskudny krwiak..
Paola_89
Wspolczuje skąd ten krwiak?
Nie wiem nic nie mówił skąd, na wizycie tydzień temu we wtorek go nie było a od środy właśnie się czułam paskudnie..
Powiedział że ten krwiak zagraża dziecku
O kurcze.. . Współczuję. Tez miałam krwiaka w poprzedniej ciąży. W około 3 miesiącu. Wchłonął się ale miałam zalecenie nieruszania się i przyjmowałam duphaston. Po ponad miesiącu było w miarę ok. A pobolewa Cię brzuch? Ja pamiętam że mnie bolał. Strasznie się bałam ale wszystko skończyło się dobrze. Krwiaki się zdarzają. I często wchłaniają.Nie wiem nic nie mówił skąd, na wizycie tydzień temu we wtorek go nie było a od środy właśnie się czułam paskudnie..
Powiedział że ten krwiak zagraża dziecku
Oszczędzaj się. I może idź jeszcze za jakiś czas do swojego lekarza. Trzymaj się!!!
Paola_89
O kurcze.. . Współczuję. Tez miałam krwiaka w poprzedniej ciąży. W około 3 miesiącu. Wchłonął się ale miałam zalecenie nieruszania się i przyjmowałam duphaston. Po ponad miesiącu było w miarę ok. A pobolewa Cię brzuch? Ja pamiętam że mnie bolał. Strasznie się bałam ale wszystko skończyło się dobrze. Krwiaki się zdarzają. I często wchłaniają.
Oszczędzaj się. I może idź jeszcze za jakiś czas do swojego lekarza. Trzymaj się!!!
Akurat mam początek 3 m-ca, nie było i nagle się pojawił :-/ kazał mi właśnie leżeć, odpoczywać i te tabletki mi przepisał.
Od czasu do czasu poczuje brzuch.
Mi powiedział albo się wchłonie albo po prostu wyleci że tak powiem.
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i dziękuję za wsparcie, dobrze słyszeć podobne historie z happy end..
Cześć mamusie
@Paola_89 oby wszystko skończyło się dobrze, trzymam kciuki. Stosuj się do zaleceń i oszczędzaj się jak tylko możesz.
My już 10 tydzień jak ten czas leci
@Paola_89 oby wszystko skończyło się dobrze, trzymam kciuki. Stosuj się do zaleceń i oszczędzaj się jak tylko możesz.
My już 10 tydzień jak ten czas leci
Znam ten ból. W poprzedniej ciąży długo pracowałam, teraz mi trochę żal, ale już jestem na l4, poradzą sobieJa zaczynam pracę o 7 i to jest jakaś masakra. Gdyby mi pozwolono, to przespalabym noc i dzień, nic nie jedząc. Jak tylko otwieram oczy , to momentalnie przychodzą mdłości :/ sił brak... Też chciałam pracować i nie zostawiać zespołu, zwłaszcza że pracuje w służbie zdrowia
Ostatnia edycja:
Renesmee
Aktywna w BB
Ja też się tego boje. W poniedziałek idę na USG kolejne... Wcześniej tętna nie było bo ciąża zbyt wczesne. Ale mam mdłości, więc myślę, że żywa... W środę będę krew pobierałaJa mam nadzieję że już tam jest i się dobrze rozwija
Brrrownie
Hey dziewczyny ja dziś dostałam krwawienia i zaliczyłam awaryjną wizytę u nie swojego gina, jechałam do niego z najgorszym scenariuszem, masakra [emoji17] no cóż mam szczęście - jest mój Maluszek i nieszczęście - paskudny krwiak..
Całe szczęście, że z maleństwem dobrze
Współczuję tego co musisz przeżywać.
Oszczędzaj się. Trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze
Ciesz się i korzystaj Ja tak przechodziłam pierwszą ciążę. Wtedy tylko w komunikacji miejskiej zdarzało mi się zasłabnąć.No dokladnie ja ani razu nie wymiotowolwalam jedynie mam wyostrzony wech na rozne zapachy i nie lubię co niektorych np zapachu do dezynfekcji rak
Teraz to już Wam nie raz pisałam jak jest, ale kończę użalanie
Cześć mamusie
My już 10 tydzień [emoji7] jak ten czas leci
Znam ten ból. W poprzedniej ciąży długo pracowałam, teraz mi trochę żal, ale już jestem na l4, poradzą sobie [emoji6]
Zapisywałaś się już na prenatalne?
Czy nie planujesz robić?
Bo pamiętam, że jedna z Was była przeciwna, tylko nie pamiętam kto
Ja też się tego boje. W poniedziałek idę na USG kolejne... Wcześniej tętna nie było bo ciąża zbyt wczesne. Ale mam mdłości, więc myślę, że żywa... W środę będę krew pobierała
Grunt to pozytywne myślenie będzie dobrze
reklama
Renesmee
Aktywna w BB
I co teraZ? Co z krwiakiem ? Skąd się wziął?Hey dziewczyny ja dziś dostałam krwawienia i zaliczyłam awaryjną wizytę u nie swojego gina, jechałam do niego z najgorszym scenariuszem, masakra no cóż mam szczęście - jest mój Maluszek i nieszczęście - paskudny krwiak..