Do mnie dzis pani z przychodni dzwonila ze hania ma szczepienie itp itd, ze juz powinna miec 25go.ja mowie ze zglaszalam ze jest na kwarantannie, i ze chcialam teraz w czwartek przyjść. Niestety juz miejsc nie ma... To zapisała nas na 15go kwietnia. Na 5w1My dzisiaj mamy szczepienie i boję się bardziej niż jakbym sama miała iść Najbardziej o tego rotawirusa, że zwróci i trzeba będzie jeszcze raz robić.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
my mamy za tydzień i też sie bojeMy dzisiaj mamy szczepienie i boję się bardziej niż jakbym sama miała iść Najbardziej o tego rotawirusa, że zwróci i trzeba będzie jeszcze raz robić.
marta18691
My mamy 30kwietnia bioderka 2wizyteO a nam nie zalecil kontroli To się jeszcze coś potem może "popsuć"? Muszę dopytać w przychodni, czy zapisywać małego na kontrolę, czy ta jedna wizyta już wystarczy. Szczerze mówiąc wolałbym skontrolować je jeszcze raz, bo teraz dość wcześnie byliśmy.
Ja drżę przed bioderkami, na poczatku duzo kladlam na boku dziecko bo mi powiedziano ze tak jest prawodlowo, teraz mala bardzo lubi na boku spac. Ja staram sie ja przestawiac na plecki. A bioderka robimy w 7mym tygodniu bo nie bylo wczesniej terminow.
My mamy jutro i też jestem pełna obaw Daj znać jak będziecie już poMy dzisiaj mamy szczepienie i boję się bardziej niż jakbym sama miała iść Najbardziej o tego rotawirusa, że zwróci i trzeba będzie jeszcze raz robić.
U nas rotawirusa doradzili osobno, wiec z jednym razem zeobilismy 5w1 i pneumokoki a rotawirusa mamy 2 tygodnie pozniej. Mowili ze to zywa szczepionka i dobrze zobaczyc jak dziecko zareaguje. I jesli ok to nastepne juz robic razem
Maluszek001
My też mamy drugą wizytę zaplanowaną. Myślałam że dlatego, że bioderka jeszcze nie wykształcone do końca, ale położna mówiła że wszystkie dzieci mają kolejna wizytę.O a nam nie zalecil kontroli To się jeszcze coś potem może "popsuć"? Muszę dopytać w przychodni, czy zapisywać małego na kontrolę, czy ta jedna wizyta już wystarczy. Szczerze mówiąc wolałbym skontrolować je jeszcze raz, bo teraz dość wcześnie byliśmy.
Moja spi na boczkach bardzo lubi. Wizyte dopiero dzisiaj takze się nie bój malo które dziecko ma problemy z bioderkamiJa drżę przed bioderkami, na poczatku duzo kladlam na boku dziecko bo mi powiedziano ze tak jest prawodlowo, teraz mala bardzo lubi na boku spac. Ja staram sie ja przestawiac na plecki. A bioderka robimy w 7mym tygodniu bo nie bylo wczesniej terminow.
reklama
oo tak? to Ci powiem troche mi ulżyłoMoja spi na boczkach bardzo lubi. Wizyte dopiero dzisiaj takze się nie bój malo które dziecko ma problemy z bioderkami