marta18691
Fanka BB :)
U nas jest okolo 4400 i 2 juz dawno nosimyTak, mala w piatek wazyla 4250. Pewnie niedlugo wdkocza dwójki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest okolo 4400 i 2 juz dawno nosimyTak, mala w piatek wazyla 4250. Pewnie niedlugo wdkocza dwójki.
Synek najada się z jednego cyca i idzie spać więc drugiego już nie chce. W dzień często zjada z obydwóch ale w nocy jeden mu wystarczy.A probujesz jej dac drugiego?
my wlasnie jestesmy w takiej fazie pomiedzy. Do tej pory jadla z dwoch, a teraz ma tak ze w nocy tylko jeden a za dnia roznie. Chociaz jak bym jej podstawila w nocy drugiego to pewnie by nie pogardzila. Ale ja nie mam uczucia przeladowania w piersi, czuje ze jest pelniejsza i ppza tym ze mam wyciek mleka ktory i tak mialam przy karmieniu obiema to nie czuje jakiegos dyskomfortu.
Oo faktycznieAle 2ki sa od 3 kgo wiele wygodniej, wieksze luzno w pupie
ja mam jeszcze około 70 pieluch 2ki i muszę juz 3ki bo jakoś tak ciasno mi się wydaje
U nas notorycznie bok jak byla w pampersach. Chyba byly za duze bo naprawde juz pilnowalismy bardzo zeby byly dobrze zapiete, a w dadach nigdy nam sie nie zdarzalo. Ptzerzucilismy sie na dady zupelnie i jest ok. Roznica w wielkosci miedzy pampersami a dadami (obie jedynki) jest calkiem spora.
Boszz ci ludzie to już nie wiedzą co wymyślać, najlepiej nic nie jeśćJedna Pani doktor właśnie powiedziała mi, żebym nie jadła sałaty jak karmie piersią bo to sama chemia![]()
Ja właśnie teraz kupiłam trochę 2 dady i się kapnęłam, że wagowo to te wszystkie pieluchy są do siebie zbliżone, więc zaraz pewnie 3 wjadąDady zlote 2 są praktycznie jak pampersy 1
u nas tak było jak zakładaliśmy jedynki, zmieniliśmy na 2 i problem się skończyłDziewczyny czy zdaza się Wam że maluch ( chłopiec) przesika pieluche? U mnie np plecy czy bok A nawet godziny w pieluszce nie jest
No trochę słabo z tym podejściem tutaj bo jednak śladowe ilości tego trafiają do krwi, a co dopiero do pokarmu. Ja faktycznie wstępnie muszę ograniczać nabiał ale może się okazać że do niego wrócęBoszz ci ludzie to już nie wiedzą co wymyślać, najlepiej nic nie jeśćJa jem praktycznie wszystko: pomarańcze, kiwi, banany, kakao,
mleko, jajka, orzechy też się zdarzy, a i zupka chińska i chipsy wpadły i jakoś małemu nic nie jest![]()