Ja tez nic nie robiłam gościłam sięCo Ty, ja tym razem nic na święta nie robiłam, tylko babkę upiekłam, a dziś pół dnia głodna chodzę, dopiero przed chwilą obiad zjedliśmy mały daje ostro popalić
reklama
Chodzi mi o te na gruźlicęNa raczce mialas? U nas byly w uda... 5w1 i pneumokoki bodajze .. miala w piatek robione i nic nie widac. Ale mowili nam zeby obserwowac czy nie puchnie.
No wiem wlansie, zw niby to normalne ale wtdaje mi sie to bardzo dlugoU nas to samo, ale mówili w szpitalu, że to normalne i nic z tym nie robić
U mnie dopiero niedawno takie białe się zrobiło, ale z tego co pamiętam to podawali jakiś odległy termin, do kiedy to się może babrać a jak miałaś z pierwszą córką?No wiem wlansie, zw niby to normalne ale wtdaje mi sie to bardzo dlugo
rosenberg
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/
Dobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotok ciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo
No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chce mam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać
Ok, to u nas na razie nic nie widac, ale chyba faktycznie mowili ze moze gula sie zrobic kurcze juz nie pamietam. Poczytalabym o tym.Chodzi mi o te na gruźlicę
Nam w szpitalu dawali banany do sniadania czasami ja tam jadlamDobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotok ciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo
No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chce mam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać
Z pierwszą to ja nic nie pamietam w szoku bylan ale miałam teraz teleporade z kuzynki mezem mowi ze to normalne takze Oki jutro wam pokaze jak to u biej wyglada bo zasypiaU mnie dopiero niedawno takie białe się zrobiło, ale z tego co pamiętam to podawali jakiś odległy termin, do kiedy to się może babrać a jak miałaś z pierwszą córką?
Najlepiej słuchać siebie zoltaczke nlody ma? Powiedzieli, co to może byc?Dobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotok ciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Żółtaczkę ale cholestazowa, będziemy się badać, drogi żółciowe już sprawdzone iNajlepiej słuchać siebie zoltaczke nlody ma? Powiedzieli, co to może byc?
drożne także najgorsza diagnoza wyeliminowana. Jestem ciekawa czy w ogóle uda się określić co jest grane bo wszystkie wyniki poza próbami wątrobowymi ok ale jak byłam taka mała to też miałam problemy z próbami wątrobowymi tak jak on teraz, tylko że nikt wtedy pełnego profilu badań nie robił tj. USg i panelu wątrobowego, tylko te podstawowe dwie próby więc nie mogę tego porównać, a mam nawet swoje wyniki w takim starym zeszycie od mamy. Jesteśmy dobrej myśli, dzisiaj już rączki i nóżki odżólcone