Mój się w końcu nauczył główkę podnosić! Ale z tym (nie)spaniem to nam dał dzisiaj nieźle popalić... Dopiero niedawno zasnął mi na rękach i przed chwilą zaniosłam go do łóżeczka, jeszcze przypadkiem potrząsnęłam nim wkładając do łóżeczka, trochę się powiercił, ale o dziwo na razie śpi ciekawe jak długo...Moja dziś 3/4 dnia przespała.... aż nudno było! Ja chciałam ćwixzyć podnoszenie główki leżąc na brzuszku, a ona tylko jadła i spała..., więc na podnoszenie główki ją barałam mięszy zmienianiem pieluchy, a kolejnym karmieniem
reklama
My zazwyczaj też na zmianę, ale czasem się uda, że jest w miarę spokojny i możemy zjeść razem, łaskawiec jeden a jak jestem sama, to śniadanie albo z nim na rękach sobie szykuję albo korzystam z chwili jak jest spokojny i potem już jem z nimTo i tak łaskawe dziecko. Jak jestem sama, to jem jak śpi mała, o ile uda się odłożyć bez brudzenia. Jak jesteśmy z mężem, to jemy na zmianę Dziś tylko Wielkanoc śniadanie udało się razem zjeść. No, prawie, bo mała się pod koniec obudziła
Sylwia99
Fanka BB :)
Sylwia99
Moja też większość dnia przespałaMoja dziś 3/4 dnia przespała.... aż nudno było! Ja chciałam ćwixzyć podnoszenie główki leżąc na brzuszku, a ona tylko jadła i spała..., więc na podnoszenie główki ją barałam mięszy zmienianiem pieluchy, a kolejnym karmieniem
Sylwia99
U mnie to samo i jak nie ma smoka, to pcha piąstkę do buzi moja już od dłuższego czasu się ślini tak, ale to też może i przez to wędzidełkoDziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/
U nas wędzidełko podcięte wiec wykluczam wlasnie. A sliny tyle od paru dni ze potrafi się przez sen zakrztusićU mnie to samo i jak nie ma smoka, to pcha piąstkę do buzi moja już od dłuższego czasu się ślini tak, ale to też może i przez to wędzidełko
Sylwia99
O jeju, no to u nas aż tak, to nie jest.U nas wędzidełko podcięte wiec wykluczam wlasnie. A sliny tyle od paru dni ze potrafi się przez sen zakrztusić
kwiatek250
Pięknie!!!Mój się w końcu nauczył główkę podnosić! Ale z tym (nie)spaniem to nam dał dzisiaj nieźle popalić... Dopiero niedawno zasnął mi na rękach i przed chwilą zaniosłam go do łóżeczka, jeszcze przypadkiem potrząsnęłam nim wkładając do łóżeczka, trochę się powiercił, ale o dziwo na razie śpi ciekawe jak długo...
reklama
KarolinaAnna.K
U mnie to samo i jak nie ma smoka, to pcha piąstkę do buzi moja już od dłuższego czasu się ślini tak, ale to też może i przez to wędzidełko
Moja też się ślini, pcha rękę do buzi i też się zaczęłam zastanawiać nad tym czy to możliwe, że to ząbki. Szczególnie jak wczoraj większość dnia bardzo marudna była...Dziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/