reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja dziś 3/4 dnia przespała....🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ aż nudno było! Ja chciałam ćwixzyć podnoszenie główki leżąc na brzuszku, a ona tylko jadła i spała..., więc na podnoszenie główki ją barałam mięszy zmienianiem pieluchy, a kolejnym karmieniem🤣😂😛
Mój się w końcu nauczył główkę podnosić! 😍 Ale z tym (nie)spaniem to nam dał dzisiaj nieźle popalić... Dopiero niedawno zasnął mi na rękach i przed chwilą zaniosłam go do łóżeczka, jeszcze przypadkiem potrząsnęłam nim wkładając do łóżeczka, trochę się powiercił, ale o dziwo na razie śpi 🤫 ciekawe jak długo...

Załączniki

• Screenshot_2021-04-04-21-28-17-747_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-04-04-21-28-17-747_com.miui.gallery.jpg
    414,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
To i tak łaskawe dziecko. Jak jestem sama, to jem jak śpi mała, o ile uda się odłożyć bez brudzenia. Jak jesteśmy z mężem, to jemy na zmianę 😂 Dziś tylko Wielkanoc śniadanie udało się razem zjeść. No, prawie, bo mała się pod koniec obudziła
My zazwyczaj też na zmianę, ale czasem się uda, że jest w miarę spokojny i możemy zjeść razem, łaskawiec jeden 😂 a jak jestem sama, to śniadanie albo z nim na rękach sobie szykuję albo korzystam z chwili jak jest spokojny i potem już jem z nim 🙈

Mój się w końcu nauczył główkę podnosić! 😍 Ale z tym (nie)spaniem to nam dał dzisiaj nieźle popalić... Dopiero niedawno zasnął mi na rękach i przed chwilą zaniosłam go do łóżeczka, jeszcze przypadkiem potrząsnęłam nim wkładając do łóżeczka, trochę się powiercił, ale o dziwo na razie śpi 🤫 ciekawe jak długo...
Pięknie!!!

reklama
U mnie to samo i jak nie ma smoka, to pcha piąstkę do buzi :) moja już od dłuższego czasu się ślini tak, ale to też może i przez to wędzidełko 😏
Dziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/
Moja też się ślini, pcha rękę do buzi i też się zaczęłam zastanawiać nad tym czy to możliwe, że to ząbki. Szczególnie jak wczoraj większość dnia bardzo marudna była...

Do góry